PURPLE EYES – TIPS PÅ EN ENKEL SMINKNING

IMG_1784

HEJ VÄNNER!

Jag hintade lite i helgen om att jag skulle testa ögonskuggspaletten från CIATÉ. Om ni missade det inlägget så kommer ni dit HÄR (klick). Jag fick feeling innan jag skulle till stallet med min BBF och gjorde sminkningen.

IMG_1769 IMG_1778

Jag valde att använda en mjuk lila skugga och göra det lite glammigare med en glitterskugga i mitten. Jag är som sagt inget proffs  på detta men jag har ett enormt intresse – smink är så roligt.

palett

Här ser ni färgerna jag valde: 

 1. Basen – Lägger jag längs globlinjen som bas.
 2. Inner & Yttervrån
 3. Blandar ihop alla skuggorna med denna
 4. Ögonlocket, så pass ”glammigt” du vill ha. Lägger även som highlighter under brynen.
 5. Använder en eyeliner från Kat Von D

IMG_1765 IMG_1777

Jag blev verkligen så nöjd med denna sminkning. Jag har fått en crush på lila, vinrött och rostiga färger – tycker om passar mig så bra. Är ni sugna på paletten så kan ni klicka hem den HÄR (klick-adlink). Jag ska testa andra varianter med dom andra skuggorna också hade jag tänkt. Det som jag älskade med paletten är att den är pigmenterad 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hej, så fin sminkning!! kan du inte visa steg för steg i bilder hur du gör denna sminkning?

  Emma 2016-10-25 16:00:58
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag letar som en GALNING efter en återfuktande inpackning för torrt hår (inte främst skadat), med bra innehåll (ej silikon, sulfat eller parabener). Många, t.ex pureology och davines, är för färgbehandlade hår, jag har ofärgat. Nu gör jag ett sista försök och hoppas att du vill hjälpa mig, får panik! Har alltid din blogg i en flik bredvid när jag letar produkter, min hårguru 😉

  Tack snälla för en underbar blogg!

  Hanna 2016-10-12 23:18:20
  Svara
 • Så fin sminkning!! jag gillar oxå höstiga färger

  Carola 2016-10-12 18:22:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!