VAD TYCKER JAG OM OLAPLEX? Part 2…

”Åh, vill också höra om Olaplex. Minns ett tidigare inlägg om det där du i kommentarerna sa att du skulle skriva ett uppdaterat inlägg. När det aldrig kom så funderar man lite på om Olaplex på något sätt fått dig att vara tyst angående detta. Det har ju varit en rad konstiga händelser där olaplex ”bemöter kritik” på ett aningens sektliknande och minst sagt oprofessionellt sätt på sociala medier och bloggar.
Önskar verkligen få höra din åsikt! Dina hårfärgningar är helt fantastiska förresten!”

Hej Kristina / och alla andra här!

Först, tack för din kommentar och dina fina ord 🙂

Just denna fråga är en av dom frågor jag får mest utav. Jag förstår er, jag har för några år sedan hyllat och några av er att sett olika kommentarer där jag skrivit att jag slutat använda just Olaplex. Mitt ”Olaplex” inlägg från 2015 (klick) är det mest klickade inlägget någonsin plus ligger näst högst upp på Google, sjukt va?! Men tillbaka till ämnet: Ska jag vara helt ärlig så har jag medvetet ”ignorerat” att svara för att jag känner mig lite ”inträngd i ett hörn” – förstår ni?

Jag förstår att ni tycker jag är skev som inte svarar på era frågor angående detta. Jag respekterar er för mycket för att strunta i det – så med detta inlägg ska jag helt ärligt säga precis hur jag ser på saken. Jag ska också påpeka att jag inte är jätte-involverad i kemin bakom Olaplex så jag kommer gå på min känsla/hjärta. För er som inte har koll på vad Olaplex är så kan ni läsa mer på deras hemsida. Även skönhetsbloggaren Helena Rönnblad har skrivit ett utförligt, jättebra inlägg om Olaplex som ni kan läsa för mer info (klick-länk).

Olaplex_Header

Usch, jag får ont i magen. Det är jätte-jobbigt för mig att skriva detta för det är många företag genom åren som har gått på mig efter jag har ärligt sagt vad jag tycker om vissa produkter och eftersom jag är Sveriges största hårblogg så blir det ännu jobbigare.

SÅ HÄR SER JAG PÅ DET: 

När jag började använda Olaplexälskade jag det. Jag kunde pusha blekningen så mycket mer utan att håret tog stryk. Jag kunde göra en mörkhårig kund till kall/blondin på en dag. Det tog dock lite längre tid men jag har alltid varit skeptisk till att behöva gå upp till en högre väteperoxid (så jag har oftast stannat på samma men låtit det tagit längre tid). Ni känner mig, jag är en hår-kvalité galning. Hårets kvalité går alltid i första hand för mig, men då borde väl jag älska Olaplex?!

”Men det var när kunden kom tillbaka efter några månader och jag kände på håret. Det kändes inte bra… Känslan var ungefär samma sak som att sminket rinner sakta av på kinderna när det regnar ute, förstår ni?!”

Min första reaktion var självklart att använda Olaplex igen för att reparera. Då märkte jag att håret gick tillbaka till att bli mjukt och glansigt igen?! Jag är en extremt realistisk människa och ska alltid finna förklaringar/lösningar på saker. Jag börjar fundera på om Olaplex lägger sig som en ”hinna” och sen att kunden måste använda ”Olaplex No3” hemma för att bibehålla ”det mjuka” håret mellan besöken. Sedan började jag fundera om det är så bra att blanda kemiska substanser som inte direkt är gjorda för varandra?!

 • Jag frågade Olaplex och dom försäkrade mig om att det absolut inte lägger sig som en hinna och att Olaplex går in och reparerar inifrån. Dom trodde mer att jag använde produkten fel… Jag kommer inte ihåg samtalet i sin helhet men jag kände inte att jag fick rätt svar och att dom ville att jag skulle träffa en tekniker på Olaplex. Vad tror ni den personen skulle säga? Jag tror inte direkt att hon/han skulle säga någonting annat än fantastiskt och att jag gör fel. Tro mig, jag har läst instruktionerna tusen gånger och testat på olika typer av hår.

Men faktiskt så spelar det tekniska ingen roll för mig, det är känslan i håret jag bryr mig om. Jag kände någonstans att jag har ingen kontroll på håret när jag använde Olaplex. När jag färgar hår (utan Olaplex) så har jag full koll på läget, jag vet precis hur min färg kommer jobba för att få det resultat jag vill ha. Jag känner kundens hår väl, jag vet hur mycket det klarar av innan det tar stopp. Men med Olaplex så kände jag nästan att jag la min kunskap i en flaska’s händer – förstår ni hur jag menar?! Jag kunde omöjligt veta hur håret reagerar på 12% blekning tillsammans med Olaplex, men jag vet hur håret skulle reagera utan – det går av helt. 

582f00c116abce40542e943703a37e5a_980x0_c_85_ns_v4

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta men den ärliga anledningen till att jag slutat använda Olaplex är helt enkelt för att jag inte har kontroll. Jag märkte att håret blev sämre när jag slutade använda Olaplex och bättre när jag fick använda mitt vanliga arbetssätt. Om Olaplex hade gjort håret betydligt friskare så hade håret alltid, jämt varit friskt – inte bara vid användning. Deras syfte med produkten är ändå att håret ska repareras och bli bättre än någonsin under färgningen.

Jag har testat att jobba med Olaplex i flera månader, har slutat och därefter jobbat på mitt vanliga sätt. Jag känner inte att jag behöver Olaplex. Det ger orealistiska förväntningar både till kund och till frisörer. Ni som följer mig på Instagram (StyleElin), ni som ser mina jobb – tycker ni att jag har svårt att färga håret dit jag vill? Nej, det kanske tar 1-2 gånger extra (frisörbesök) för att nå det slutgiltiga målet men jag har full koll. Jag kanske låter gammeldags men jag tror någonstans att med den kunskap som vi frisörer redan har och tillsammans med den fantastiska, kreativa utveckling vi har jobbat hårt för kan vi nå exakt samma resultat utan genvägar.

Sen ska jag avsluta med att säga att det finns hundratusentals frisörer som älskar Olaplex och kommer säkert tycka jag är helt dum i huvudet. Egentligen, med detta inlägg vill jag endast komma fram till en sak – GÅ PÅ KÄNSLA. Känns det inte helt rätt – byt eller använd det inte. Olaplex är ett jättestort företag och det går väldigt bra för dom, deras marknadsföring är genialisk – hatten av. Jag säger varken hiss eller diss, jag tycker att alla ska få bilda sig en egen uppfattning – och såhär ser jag på det.

Jag hoppas ni är nöjda med svaret och jag vill verkligen inte kliva någon på tårna. Är det någonting jag glömt eller om ni har några kompletterande frågor så är det bara att kommentera 🙂

GÅ PÅ KÄNSLA – VAR KREATIVA – VAR REALISTISKA ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Hej☺ jag tycker mitt hår blev skört går av i längderna av produkten. ,hur ska jag få ur det i håret? Mitt hår var fint förut inte alls det knastriga känslan jag har nu. Hur får man ur det ur håret?

  Eva 2018-01-29 10:42:45
  Svara
 • Tack Elin för ett bra inlägg! Kan ha skrivit det förut till dig (eller också bara i tanken hehe).

  Jag jobbar också med hår och jag har i ärlighetens namn inte sett något positivt resultat av någon av alla plexbehandlingar som i finns i nuläget. Allt var så hypat när det kom för flera år sen och råkade man säga något negativt om det då var det som att svära i kyrkan. Man fick liksom inte säga något negativt om det för då ”hade man gjort fel”. Detta är allt annat än sant, då det inte är någon rocket science att utföra behandlingen (även om de själva vill propsa på att det är det). I så fall vore det ju som att nedvärdera många frisörers kunskaper…

  Det spelar ingen roll att jag experimenterat att göra behandlingen med små justeringar (just för att jag ville säkerställa att behandlingen verkligen gjordes rätt). Resultatet? Enligt mina åsikter/erfarenheter mår inte håret bra av några plexbehandlingar. Det blir torrt, risigt, skadat och fjösigt. Och kommer inte denna ”underbara” effekt med en gång, så dröjer det inte länge… Precis som resultatet av överanvändning av proteiner i produkter.

  Enligt mig är det även nästan omöjligt att reparera misstaget. Kvittar med hur mycket fukt man boostar på. Först när mitt egna hår äntligen växt ut, rättades håret till.

  Och jag tycker att det är sååååå märkligt att inte folk reagerade på dess effekt från början. Det var som om Olaplex makalösa magi blev en obestridbar sanning.

  Jag råder den som ändå är nyfiken, att be frisören att först testa på något litet parti i underhåret. Bättre än att riskera hela håret.

  Jag tycker det är modigt av dig att säga vad du tycker och detta gör bara att man tar dig ännu mer seriöst. Så nig, bug och bock till dig Elin!

  Ida 2018-01-18 09:51:21
  Svara
 • Men jag är också frisör och håller med dig till 100 % testade olaplex på mig själv med negativt resultat mvh Annika

  Annika 2017-10-22 02:57:01
  Svara
 • Jag har gått hos min frisör i många år, blonda slingor och resultaten har alltid varit kanon. Efter 2 st blekingar med olaplex så blev mitt hår katastrof, torrt, livlöst och ”konstigt”. (2 st blekingar på 1år!!) Det ända som gör håret ok är att använda no3 ca 3ggr vecka. Har i samråd med min frisör provat många olika hårvårds serier men utan något bättre resultat. Utväxten som inte är behandlad har min vanliga hårkvalitet. (Mjukt,glansigt, starkt hår) så jag har beslutat att låta håret växa ut.. (jätte tråkigt) min frisör är jätte bekymrad över hur mitt hår har blivit och försöker hjälpa mig på alla sätt.. Det funkar säkert gör vissa, men inte mig..

  Tessan 2017-08-26 22:00:53
  Svara
 • Jag och min mamma båda har varit med om att Frisörer har bränt sönder vårt hår med Olaplex.
  På mig var det en gång utan att färga håret, bara en Olaplex behandling – håret blev helt förstört (jag överdriver inte).
  Och en gång när jag skulle bleka det från mellanbrunt till blont. Mitt hår blev helt tuggummi – jag fick klippa det så kort som jag inte har haft sen jag var bebis typ.
  Så jag kommer aldrig våga använda Olaplex igen.
  Men då tänker jag är tex Smartbond lika dålig eller tom sämre? Eller kan det vara så att Olaplex innehåller något som inte passar mitt hår?

  Carmen 2017-04-23 08:47:35
  Svara
 • Hej,
  Så intressant, Olaplex är precis vad mitt hår behöver. Jag är ung men har naturligt grått hår, har färgat detta i alla år och nu tänker jag låta det gråa växa ut. Det var 6 månader sedan som jag slutade färga utväxten. Nu har jag ungefär 12 cm silvergrått hår och resten är brunsvart. Jag vill få bort allt det brunsvarta såatt hela håret blir det här silvergråa.. är det möjligt ? Jag vill boka tid hos dig för en Olaplex blekning. Är det möjligt, på vilken salong jobbar du ?

  Vänligen/ Sara

  Sara 2017-02-16 10:00:36
  Svara
 • Hej
  Jag har gjort två olaplexbehandlingar hos frisör, gång nummer två köpte jag även med mig flaska nummer tre för att göra hemma. Men jag gjorde den inte hemma så många gånger, högst tre gånger tror ja. Håret vart glanslösare och strävare, inte alls som jag ville ha det.
  Återgick till macadamiabehandling, rikligt med macadamiaolja i hårtopparna en halvtimme innan hårtvätt, nu känns håret bra igen.

  Hemliga Helga 2016-10-30 08:59:30 http://hemligahelga.blogg.se/
  Svara
 • Ett litet tips på ett inlägg; bästa reparerande produkterna för oss som tycker Olaplex försämrat håret. Om det ens går att reparera vill säga… Kram!!!

  Annie 2016-10-29 15:19:15
  Svara
 • Tycker det du skriver är jättebra och ärligt! Man jobbar olika och man ska göra det som känna bäst! 🙂 du är himla duktig iallafall och jag läser din blogg varje dag! 🙂

  Petra 2016-10-27 20:09:13
  Svara
 • Verkligen ett utmärkt inlägg! Dock undrar jag om du använt dig av L’Oréals Smartbond? Det är något liknande som Olaplex dock hyllar min frisör denna produkt och anser att den är 10 gånger bättre än Olaplex. Som Olaplex är L’Oréals smartbond skyddande och stärkande. De menar att det är ett unikt system som skyddar och stärker håret under tekniska tjänster (såsom blekmedel och hårfärg). Även här består systemet av 3 komponenter 2 som utförs av frisör och 1 för hemmabruk. Undrar om du har mer information kring detta, hur det påverkar håret? Och om det verkligen är bra för håret? Tack för en super blogg <3

  Emelie 2016-10-27 15:08:18
  Svara
 • Lite skönt att läsa då jag ratat Olaplex. Inte grundat på någon undersökning utan bara känsla typ.

  Annika 2016-10-27 14:50:23
  Svara
 • Jag gjorde en Olaplexbehandling på salong (inte i samband med blekning eller färgning utan enbart som stärkande behandling). Mitt hår blev jätterisigt, färgen blev matt och tråkig och håret såg allmänt trist ut. Har även testat Olaplex hemmabehandling med samma resultat. Det funkar säkert toppen för vissa men för mig funkar det inte alls! Tråkigt att de är så nitiska, det gör snarare att de får dåligt rykte. Det hade varit mer seriöst att erkänna att det (uppenbarligen) inte funkar på alla hår. Kram

  Linda 2016-10-27 11:10:06
  Svara
 • Känner EXAKT samma!!!!
  Tack!

  Evelina 2016-10-27 07:37:53
  Svara
 • Bra och välformulerat inlägg!

  anonym 2016-10-27 01:35:18
  Svara
 • Håller med! Olaplex gjorde mitt hår väldigt risigt och skört. MEN endast hemma beh funkar super bra. Hur det du på just den? Alltså olaplex nr 3???

  Ingels 2016-10-26 22:18:41
  Svara
  • Svar på Ingelss kommentar.

   Gissar på att det blev risigt på salong för att det användes ihop med blekning, så som elin beskriver ovan. Endast Olaplex på salong eller hemmabehandlingen bör vara riskfritt gissar jag.

   Annie 2016-10-26 22:24:04
   Svara
 • Bra inlägg, man ska helt klart gå efter hur man själv känner. Jag jobbar med olaplex men gör aldrig någonting som jag inte hade gjort utan olaplex. Jag gör precis som jag hade gjort utan men läger till olaplex. Jag tvingar aldrig en kund utan det är deras val. Jag har många kunder där jag och kunden verkligen märker skillnad sen vi började använda de, även vid återbesök. Jag tror att der går så fel när man börjar slänga på högre väte (som de ändrat nu) och bleka håret under en hel dag bara för att olaplex finns, och därför upplever folk att deras hår blir förstörda. Det är inte olaplex som förstör håret, utan frisören som använder det på fel sätt och gör något som håret inte skulle klarar av utan heller, vilket delvis är företaget bakom som marknadsförde det som att man kan gå från svart till isblond på en dag. Det skapade höga förhoppningar och trasiga hår. De har även förtydligat att olaplex inte ”reparerar” håret utan kopplar ihop och skapar nya bindningar i håret innan det skapas tensider i håret som i sin tur äter upp hårets egna keratin 🙂

  Olaplex är inte magi, det krävs att man använder det rätt. Jag jobbar på samma sätt som innan, och lägger upp en plan för en kund som ex vill bli ljusare. Det kanske tar 4-5 besök innan man ens når dit, (även med olaplex) men jag skulle aldrig chansa ”bara för att jag har olaplex”, nä aldrig! 🙂

  Du är grym Elin! Kör på de du tycker är bäst! ?

  Ida Plantin @sjalvfalletkatrineholm 2016-10-26 20:57:56
  Svara
 • Elin Elin Elin <3 Tack tack TACK för att du vågar vara offentlig med den åsikten som jag så länge haft på känn att du faktiskt har och som är min och MÅNGA andra konsumenters uppfattning av produkten, men som gång på gång tillbakavisas av Olaplex och frisörer. Har hört om SÅ MÅNGA som fått sina hår förstörda i samband med Olaplex fått svaret av sin frisör att det beror på "något annat" och mer eller mindre blivit dumförklarade. Upplever precis som du skriver att håret blir fantastiskt av Olaplex och att man kan bleka mer än vanligt men efter några veckor är det som behandlingen går tillbaka och man står där med mer slitet hår än innan och vad gör man då? Jo, ny färgning med Olaplex såklart…

  Tror att fler frisörer än du har denna känslan men att det är få som vågar vara så modiga som dig och faktiskt stå upp för vad de tycker, vilket jag tror beror mycket på att Olaplex är extremt aggressiva i sin marknadsföring och inte ger utrymme för någon annan åsikt än att produkten är fantastisk. Med tanke på hur många andra stora märken/frisörer/återförsäljare som Olaplex samarbetar med krävs det minst sagt ett STORT MOD för att våga gå mot strömmen.

  Så tack tack tack för att du är så otroligt modig och som frisör står upp för baksidorna med Olaplex och där med också faktiskt står upp för dem som fått sitt hår förstörda av Olaplex och inte blir betrodda…

  Har alltid beundrat dig och ditt arbete men nu växer du ännu mer i mina ögon för förstår att du kommer få ta skit för detta inlägget och att du har ont i magen, det får jag med när jag tänker på det, får kan ju räkna ut på ett ungefär vad Olaplex kommer ge för svar. Så ytterligare en gång till; megastort TACK för detta inlägg och världens största kram till dig!!!

  Annie 2016-10-26 20:20:28
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Jag är själv frisör och brukar hålla med om mycket som du skriver men i detta fall så gör jag det inte alls. Har använt Olaplex på salongen i drygt ett år, i början så var det lite svårt att få till det och jag var lite osäker men när jag väl satte mig in i hur det funkade så var jag totalt hooked! Olaplex är det bästa som hönt oss frisörer och jag tycker det är så synd att det verkar som många frisörer inte fattat grejen. Rätt anvönt kan inte Olaplex skada något hår! Kontakta Olaplex och be dem göra en ordentlig genomgång med dig så lovar jag att du och dina kunder kommer att bli supernöjda!

   Johanna 2016-10-26 20:45:00
   Svara
 • Tack så innerligt mycket för att du svarade med det här inlägget! Jag tycker det behövs en mer nyanserad bild av olaplex, för det används väldigt mycket och resultaten blir inte alltid bra. Ibland blir det helt fantastiskt såklart, men inte alltid. Så tycker såna här inlägg är så viktiga. Det är viktigt att som frisör ha kontroll på vad man gör!!! Och man ska vara lite vaksam, vissa kemikalier får nästan ”läkemedelsstatus” inom skönhetsindustrin men det är långt ifrån samma granskning måste man komma ihåg.
  Fortsätt med dina underbara färgningar 🙂

  Kristina 2016-10-26 20:11:50
  Svara
 • Kan inte ens beskriva känslan när jag läste detta inlägget! Sååå glad att du säger detta så folk kommer ur dimman. Jag tycker att idén är fantastisk men jag känner att dom är lite ”falska” och har därför ratat det från början. Jag är precis som du kvalitetsnörd men även lite kemigalen… jag hoppas att det dock öppnat uppp dörrar för den här typen av produkt men just nu är den väldigt ”beta” för mig. Jag är alldeles för liten för att kunna påverka någon så du som har Sveriges största hårblogg hoppas jag verkligen når ut lite ! Jag har från dag ett sagt att jag inte tar emot kunder som gjort Olaplex tidigare eftersom jag direkt förstod (mellan raderna) att man var tvungen att fortsätta. Det var flera gånger jag börjat avfärga kunder som inte hade en aning om att dom hade Olaplex och efter två minuter började håret gå av. Då är ju inte håret lagat…

  Hur som! Så bra (i min värld) att du skrev detta. Du är grym!

  Alice 2016-10-26 19:41:07 http://Www.Colorsofwonderland.Se
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   hur menar du här? gjorde olaplex senaste gången o de var mitt sämsta frisörbesök nu sparar ja ut håret som av slitage klipptes.. men kan ja inte göra ett vanligt besök utan olaplex nästa gång blir håret beroende?

   em 2016-10-27 14:40:10
   Svara
   • Svar på ems kommentar.

    Jag kan helt enkelt inte riskera att JAG bleker sönder håret för att jag inte kan avgörs hur kvalitén EGENTLIGEN är. Utväxt är inga problem såklart då det inte är behandlat med Olaplex. Däremot så har jag ju en dialog med kunden om varför och om hen fortfarande vill bleka längderna så får hen gå till en annan salong. Om hen däremot är med på noterna och låter mig avgöra när som vad görs så är det självklart att man går vidare därifrån . Jag är inte omöjlig men jag har hört om kunder som stämmer och hotar etc när någon blekt av deras hår och jag personligen vill inte ens komma i närheten av avbränt hår. Det går emot MIN yrkesstrategi och mina egna värderingar. Det finns ju gott om salonger som hade behandlat ändå så det är ju inte som att dom inte kan ändra sin hårfärg även om jag säger nej. 🙂 hoppas du förstår vad jag menar

    Alice 2016-10-27 19:56:59 http://Www.Colorsofwonderland.Se
    Svara
    • Svar på Alices kommentar.

     ps! men fy med hotningar och stämningar?…. de enda ja vill är ju iallafall närcman betalar dyra pengar att se skillnad.. sen om mitt hår inte mår bra av att bli ljusare kanske de går använda de ja har ändra nyans märkare botten osv.. hade bra kvalite innan olaplex men undrar om de inte var den höga blekningen som gjorde de frissigt… ja är sån person som frisören annars får till fina slingor me nån form av toning som ljusar upp milt…

     emma 2016-10-28 23:47:41
     Svara
    • Svar på Alices kommentar.

     aah ja förstår!! ja kände mig faktiskt nojjig när ja hade olaplexen i gjorde den dock i samband me några få bayalageslingor men kändes som frisören bara lät mitt hår va. och kollade inte rn enda gång utan lämnade mig till tiden va ute .. de var först hemma som ja märkte frisset.
     ännu värre så lät ja en som aldrig hanterat mitt hår göra de.. haft samma frisör i fem år och hon vet o känner mitt hår ja sa dessutom mitt hår fram är sprött blek inget där.. men vad hände….
     de ja gillar me denna blogg är oxå att man som kund förstår hur många möjligheter man har… just att ändra ton och lägga mörkare botten kan ge så mycket mer liv.så man inte bara bleker på.jag är jätterädd om mitt hår o litar på frisören.. men senaste besöket var inte kul.. hormonigt amningshår och min frissa blev sjuk på kort varsel… felklipp så fick komma tillbaka och fick håret fixat av en annan frisör.och frissigt hår som blev kort o tråkigt.. ville ha mörkare botten o mer kontrast fick kanske tio tunna bayalageslingor olaplexen och klippning plus nyansering.dessutom har ja trots 2000 spänn utlagda behövt klippa till själv i efterhand(vet frisörskräcken) men bara för att de enda ja haft kvar framtill har varit några tunna strån längs ner från att ha kämpat ner framlängden så tog bort de stråna..försöker hitta en annan frisör till nästa gång men först spara ut håret lite.. till dess drömmer ja mig bort i alla proffsigt gjorda hår på elins blogg?
     en fråga har ja som kund möjlighet o träffa en frisör i förväg för konsultion och tips innan klipptillfället? nu vill ja ex spara ut några månader så att ja har mer hår att ta ifrån och leka med men hade gärna velat frisören fick känna o kolla mitt hår innan de är dags samt känna av personkemi då ja tänkt hitta ny …så de inte blir fel denna gång?

     emma 2016-10-28 23:42:44
     Svara
     • Svar på emmas kommentar.

      Men det låter ju fruktansvärt! JA självklart har du rätt till konsultation innan du väljer frisör. Personligen tycker jag det är jättefint när kunderna kan tänka sig komma in fem-tio minuter för att visa upp sig och bara prata lite innan man ens bokar tiden. Det känns säkrare både för mig och för kund. Det tycker jag du kan fråga! Och berätta allt om ditt hår eftersom du nyligen fått barn. Jag har själv det o boy vad det är jobbigt med alla dessa småhår xD 🙁 Lycka till! Om inte annat får vi hoppas Elin släpper en tid snart som du kan roffa åt dig 😀

      Alice 2016-10-29 10:35:54 http://www.colorsofwonderland.se
      Svara
      • Svar på Alices kommentar.

       de hade varit en dröm… då får ja ta flyget från skåne hehe men de hade ju vart grymt värt de.. ja de måste ja oxå berätta.. kommit tidigare flera gånger men de har en annan kund till precis klockan tickat din tid.. och när ja hade tid tio kom ja tio i och då ville de inte öppna för höggravida mig då de räknade kassan och öppnade tio.. fast då tycker ja inte man ska ha tid tio utan kanske kvart över… aja ? de är inte lätt… Jag är annars väldigt resonlig kund måste ja väl säga? ja de små håren.. ja tycker de känns hoppfullt när man ser babyfjunen påväg tillbaka igen hehe paybak time mot tunnhårigheten.. men måste säga maria nilas repair inpackning o balsam har varit kanon för amningshåret. köpte heal serien efter elin tipsa om den oxå bra men ja har lite för torrt hår för den dock använder ja den i hopp om att håret ska tjocka på sig lite igen!tack för din respons!!! och tack igen elin för din goa blogg. inspirerad att ta hand om mig själv o mitt hår. även börjat träna igen första gången på tio år!! så tack ska du ha!!

       emma 2016-10-30 22:09:03
       Svara
 • Känns ju lite märkligt med företag som skrämmer kunder/bloggare till tystnad om man inte skriver något positivt… Man måste väl få uttrycka sin åsikt vare sig man har en stor blogg eller berättar för sina vänner. Jag representerar själv märken och ser det som positivt när folk vill berätta vad de tycker (både ris och ros). Det finns ju tom företag som tar betalt för att göra undersökningar om vad folk tycker, tänk om man då får det helt gratis, de ju fantastiskt (om jag får säga det själv)!

  Mona 2016-10-26 18:11:19 http://www.monadoust.se
  Svara
 • Tack fina Elin för ett superbra inlägg!!!Väntat så på att få läsa om dina åsikter om olaplex igen!Har stått i valet och kvalet om jag ska våga testa eller inte men magkänslan har sagt nej. Kram!

  Linda 2016-10-26 17:29:25
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar vad du tycker om Olaplex No3 hemma behandlingen? 🙂

  Ella 2016-10-26 17:26:35
  Svara
 • Vad intressant! Jag undrar om du känner till Procortexx som är Grazettes variant av Olaplex? Jag tyckte mitt hår blev fint första gången jag använde behandlingen men andra gången känns håret risigare och skörare…

  Ebba 2016-10-26 13:46:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!