SÅ FÅR DU ETT LENT OCH RENT HÅR

HEJ VÄNNER!

I min senaste video om Dafni-borsten (länk) så talade jag om ett nytt schampo och balsam som jag har testat. Jag har använt denna serie tre gånger nu och jag älskar den. Den är inte ny på marknaden men ny för mig!

IMG_2536

LIVING PROOF PERFECT HAIR DAY

– Denna serie är egentligen inget WOW, den är helt enkelt en perfekt bas för ett ”normalt” hår. Dom innehåller Living Proofs ”OFPMA” som är patenterade molekyler – det skapar en tunn och osynlig sköld runt varje hårstrå. Den ska stöta bort smuts/olja så att håret håller sig renare längre. Den ska ge glans och stärka upp hårstrået. Serien innehåller också ”PBAE” som ska ge mikroskopiskt mönster av förtjockningspunkter på varje hårstrå som ger ett långvarigt resultat med fylligehet och volym.

Detta är en serie för dig som har rätt normalt hår, alltså inga direkta problem. Min hårbotten blir alltid torr på vintern och jag krigar med att mina toppar ska få den fukt dom behöver – det värsta jag vet är torra/kluvna toppar.

IMG_2540

Helt ärligt (som vanligt) så kan detta vara topp 5 bästa serie jag har testat – för mig och mitt hår. När jag läste beskrivningen så kunde jag bocka av punkt för punkt som stämde. Håret blir renare, blir inte lika fett fort. Håret blir luftigt, glansigt och mjukt. Självklart använder jag värmeskydd, leave-in samt olja efter hårtvätt – men det gör jag alltid. Ett perfekt tips till den kalla vintern som kommer.

Dom kostar 249 kr styck eller paketpris för 449 kr – NI FINNER DOM HÄR (länk).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag tittade precis på din video när du testar Dafni-borsten. Du uppmanade i videon att läsare med lockigt hår som provat borsten skulle höra av sig så jag undrar om någon gjort det? Jag har nämligen ett väldigt självlockigt hår och undrar om en sådan borste skulle fungera på mig! Sedan undrar jag om du tror att Perfect Hair Day serien fungerar på mig som självlockig??
  Tack för en sjukt grym blogg!!! Jag började läsa din blogg relativt nyligen och undrar varför jag inte läst din blogg tidigare… Du är fantastisk! Ha det fint?

  Frida 2016-11-05 15:30:18
  Svara
 • Hej! Köpte nyligen den här serien och känner också att de är bland de bättre jag har testat. Det jag undrar, ifall du vet, är om den här serien är funkar för färgat hår? Besöket hos frisören igår resulterade i en mindre makeover och jag vill gärna ta ta hand om min nya hårfärg på bästa sätt. Tacksam för svar och din toppenblogg!
  Mvh Anna

  Anna 2016-11-04 18:23:14
  Svara
 • Hej Elin! Jag skulle behöva några tips på riktigt bra, återfuktande leave-in sprayer. Använder bra produkter i övrigt (från Alterna, Kevin Murphy och Living Proof), men skulle vilja ha en spray som funkar att använda dagligen för att tillföra håret extra mycket fukt så här när vi närmar oss vintern. Tack för en jättebra blogg och YT-kanal ??

  Josefine 2016-11-03 18:32:41
  Svara
 • Är inte reastore lite mer för skadat o torrt hår i samma serie? Och detta lite för mer normalt eller har du något annat bra tips till ett blont o färgat torrt hår som växer dåligt..

  Jenny 2016-11-03 16:57:21
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Precis, ”Restore” är mer för torrt och skadat hår 🙂 Jag skulle rekommendera dig att köra på den. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-05 11:13:47
   Svara
 • På mig passade denna serie inte alls tyvärr. Upplevde inte en längre renare känsla, snarare tvärtom och balsamet bet inte på mitt hår. Trist då jag hade höga förväntningar.

  Annika 2016-11-03 15:46:21
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Nemen, vad trist 🙁 Där märker man hur olika vi är och vad som passar olika hår. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-05 11:14:41
   Svara
 • Tusen tack för detta utomordentligt fina tips!!
  Låter som detta är precis vad mitt hår skulle beöva just nu.. det är torrare än Saharaöknen. Synd bara att produkterna är så dyra att jag inte kan lägga den summan på just håret nu ? Har du kanske några tips på mer lågprisalternativ för oss som inte har ekonomi för denna ”lyxvariant”?
  Vill avsluta med o säga att jag verkligen uppskatar din blogg o YT-kanal. Du är grym Elin ?❤️

  Helena 2016-11-03 15:35:06 http://nouw.com/helenamaria
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!