JAG KUNDE INTE HÅLLA MIG BORTA

IMG_2883

…från min Marc Jacobs palett. Som jag skrev när jag gjorde den här (länk) sminkningen så har jag blivit frälst i en palett. Jag använder den varje dag om jag inte testar någon ny såklart – men annars ligger den framme hela tiden. Sen som ni har märkt sista tiden (hela veckan) så har jag gått med hästsvans.

Det finns två anledningar till det: 

 1. Jag försöker gå ner på hårtvätt till en gång i veckan istället för två. Min hårbotten blir värdigt torr på vintern och jag försöker att vänja hårbrotten att använda sig utav mitt egna talg och ”smörja” hårbotten med. Vatten är värsta fienden på vintern, både för hud och hår.
 2. Den andra anledningen är för vädret. All snöyra och blåst, helt onödigt att ens försöka styla håret – haha. När man har en hund som ska ut var 4:e timme, jag klär mig som en michelingubbe och trycker på mig mössan hela tiden. Ett bra tillfälle för håret att vila från värmeverktyg.

IMG_2885

marcjacobs

Dessa skuggor har jag använt, helt kär!

IMG_2900

IMG_2897-2

På läpparna har jag använt Isadora – Twist-Up Matt Lips (50-naked) 100 kr (REA) (klick-adlink)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Var är skjortan ifrån? så snygg 🙂

  Charlotte 2016-11-16 13:08:37
  Svara
 • Hej Elin!
  Skulle du säga att det är stor skillnad på blond färg och blekning när det kommer till slitage? Tycker att blekningen påverkade min hårkvalité negativt och har börjat färga nu istället!
  Kram

  Maria 2016-11-13 18:46:11
  Svara
 • Åh får ta o kolla in den paletten! Älskar din sminkning verkligen!

  Caroline Blomberg 2016-11-13 16:27:36 http://carolineblombergs.se
  Svara
 • Om jag har håret uppsatt i svans hela tiden blir min hårbotten jättetorr och börjar mjälla, men inte när jag har det utsläppt eller en frisyr som är lösare. Det blir bara så på vintern… Har du någon tanke om varför det kan bli så?

  Anna 2016-11-13 15:34:05
  Svara
 • elin! du har de mest fantastiska av ögonbryn…men hur bar du dig åt för att grooma ut dom och hur hittade du formen?

  emma 2016-11-13 09:36:38
  Svara
 • Hej Elin!
  I julklapp tänkte jag köpa en hårfön till min mamma och undrar därför om du inte göra ett test på flera olika fönar och utvärdera! Har sökt i historiken och sett att du recenserat innan men hade varit roligt med en uppdaterad version:)
  Har själv en GHD som jag trivs med men den tycker mamma är för tung. Tänker mig mellan 800-1000 kr i prisklass 🙂
  Önskar dig en härlig jul!
  Kram

  Liv 2016-11-13 09:35:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!