TIPS PÅ NYÅRS-MAKEUP+FRISYR

GOD MORGON!

Jag hoppas ni mår bra. Jag sitter med en kaffe i handen och ska hinna få upp det här inlägget innan jag ska till salongen. Vilken skillnad det var att filma med min nya kamera, herrejesus. Alla bilder och filmen fick ena uppdatering kvalité-mässigt, LOVE IT.  Allt gick så smidigt och det är alltid roligt med nya prylar. Jag hoppas jag får till alla inställningar när jag ska fota alla hårfärger.

Men i denna video tänkte jag tipsa er om en makeup som passar perfekt inför nyår. Jag har jobbat med Kat Von D’s nya palett (klick-inlägget) – Kat Von D – MetalMatte Eyeshadow Palette.

Videon kommer under alla bilder 🙂

IMG_0033

IMG_0082

IMG_0081

IMG_0067 IMG_0028

katvond

Dessa färger har jag använt i videon, dör så snygga dom blev på 🙂

Jag försökte visa dom produkterna jag använde men är det någonting ni ändå undrar över så kommentera så berättar jag. Jag visar även en enkel back-slick hairstyle som jag tycker passar så bra till. Hoppas ni tycker om videon. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Elin!
  Dina sminkningar och hår tutorials & tips är helt fantastiska. Fortsätt med ALLT!
  Vilken kamera och objektiv är det du använder här i detta inlägg? Vet att du även numera har en Leica.
  Ha en trevlig kväll.

  Sabina 2018-02-27 19:00:55
  Svara
 • Udda kommentar men va söta öron du har haha. Fin sminkning!

  Elisabeth 2016-12-01 22:00:43
  Svara
 • blev jäättefint! du får alltid till så fin form på dina skuggningar.. gillar att de är lite kantade mina blir alltid rundade hur ja än gör?
  men en feedback efter ett tips ja tog till mig en gång i tiden
  inför fotningar sminka även öronen lite lätt och pudra så blir helheten ännu mer fantastisk(inte för att du behöver bli mer fantastisk du är inspirerande på så många sätt, men litet tips)
  ps ångrar mig och säger prattutorial när de gäller dig. Du är rolig
  trevlig kväll

  emma 2016-11-30 21:30:16
  Svara
 • Så himla fin!! Men vad har du gjort på halsen?? Blev helt orolig.. Hoppas inte det har hänt något! Kram

  Jonna 2016-11-30 21:04:30
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Tusen tack 🙂 Nej då, jag får lätt märken när jag kliar osv. Gulle dig som frågade i alla fall

   Elin Johansson 2016-12-01 15:28:29
   Svara
 • Hej Elin! Riktig snygg frisyr som till och med jag skulle kunna klara av att fixa på mig själv, det här kanske är en helt korkad fråga, men går det lika bra att göra frisyren vare sig håret är blött eller inte? kraam!

  Therese 2016-11-30 16:44:19
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   HEEEJ!
   Tusen tack. Men nej, ingen fråga är för dum 🙂
   Jag tycker det är enklare när håret är torrt, smutsigt men det går lika bra att göra det i blött och låta håret självtorka i den form du vill ha det. Men enklast är att göra frisyren i torrt och fettigt hår.
   Stor Kram

   Elin Johansson 2016-12-01 15:33:11
   Svara
 • Hej Elin, jag har ställt en fråga till dig tidigare men har en fråga angående silverschampo, och visste inte vart jag annars skulle vända mig än till dig eftersom du är ”blondinernas expert”! 🙂 Det är så att jag först köpte ett från Matrix som heter So Silver, men sen köpte jag även Fudge Clean Blonde efter att ha sett väldigt positiva recensioner av det schampot. Så nu har jag två olika silverschampon hemma, och då undrar jag ifall man kan växla mellan två olika märken? Typ att jag tvättar håret med det från Matrix ena gången och nästa gång det är dags för silverschampo så använder jag det från Fudge, spelar det någon roll om man växlar mellan olika märken när det gäller just silverschampo? 🙂 Effekten och målet med att använda det är ju densamma ändå? 🙂

  Kram!

  Rebecka 2016-11-30 16:25:20 http://nouw.com/rebeckapedersen
  Svara
 • Hej Elin! Hamnade på något sätt på din youtube-kanal idag och fastnade där. HÅRT!! Haha. Var ju bara tvungen att kolla bloggen för Du är ju HELT jävla underbar 😀

  Du får absolut inte sluta prata i dina inlägg. Så himla skönt med någon som inte är pretto, som känns äkta OCH som vet vad hon håller på med. Härlig personlighet och vacker som en dag. Du har härmed fått en ny följare av din blogg! 🙂

  Therese 2016-11-30 15:54:28 http://tezets.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hej!
   Men alltså vilken kommentar, tuuuuuusen tack 🙂 Gullig du är. Varmt välkommen och hoppas jag ska göra dig nöjd. Kramar

   Elin Johansson 2016-12-01 15:33:54
   Svara
 • Jag har exakt samma problem!! Vet inte alls vad det är, tvättar håret två gånger i veckan och använder aldrig värmeverktyg… äter också vitamintillskott.

  Emma 2016-11-30 15:52:12
  Svara
 • Jag har tittat lite på din sminkvideo och jag gillar när du pratar om annat.
  Du kan väl göra sminkchallenges om du måste blanda in smink.
  Hårvideos gillar jag mer. Produkttips, hur man gör håret på olika sätt (inte uppsättningar och tutorials) hur man ska göra rätt men som alla gör fel kanske. Smarta tips med mera.
  Gillar även allmänna pratvideos.

  Marielle 2016-11-30 14:41:10
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag tänkte höra med dig om du har någon aning om vad det kan vara när jag tappar så mycket hår..? Det är speciellt när jag duschar som jag ser hur mycket hår jag verkligen tappar, händerna är fulla.. Men tappar även en del hår när jag lätt drar igenom med fingrarna. Pga så har mitt hår blivit väldigt tunt och vet inte vart jag ska börja. Kan det vara så att jag inte får i mig tillräckligt med näring jag tappar hår.. eller kan det vara så att jag använder mig utav fel schampoo och balsam? Jag har under de senaste 2-3 åren använt mig utav Lanza healing strength white, något jag var nöjd med men tröttnade och ville testa något nytt. Så de senaste halv året har jag använt mig utav matrix biolage hydrasource. Kan också tillägga att jag sällan använder värmeverktyg, inte mer än 3 gånger i veckan samt att jag på senaste året och ha använt mig av toning var tredje månad köpt hos frisörsalong/hårbutik.

  Du har verkligen en superfin blogg!!!

  Johanna 2016-11-30 12:50:55
  Svara
 • Heej Elin!

  Du har gjort så att jag fått upp ögonen för en helt ny hårvärld. Måste bara få hjälp då jag nu i en månad har velat fram och tillbaka vad för produkter jag ska köpa till mitt tunna hår. Jag har tunt hår men vill både ha volym men att håret ska bli mjukt och glansigt. Har du några tips på bra schampoo och balsam? Bästa inpackningen? Någon spray-olja för att hålla det mjukt? Vore guld verkligen om jag kunde få tips på något bra då jag inte kan bestämma mig!

  Tack för en fin och bra blogg!

  Kram

  Maja 2016-11-30 11:54:35
  Svara
 • Men alltså hur PERFEKT sminkning??? Dör!!!

  Cornelia Granslätt 2016-11-30 10:28:01 https://corneliagranslatt.com/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!