KANSKE INTE DEN BÄSTA HÅRBORSTEN

GOD MORGON!

Kom ni ihåg min video där jag visade min nya borste som jag beställde hem (klick-inlägget)?! Jag var så stolt och glad över den men en morgon när jag står och borstar håret så ramlar en plupp av. Allvarligt? Borsten kostade 350 kr plus flera hundra extra tull och frakt?! Men kolla in skönheten…

IMG_0421 IMG_0419

Den är så fin och en jättebra borste att reda ut håret med samt att borsta ut lockar. Nu kan jag ju använda den ändå såklart men jag kände väl att kvalitén kunde varit bättre. Borsten är från Anna Sui och jag märkte att den är riktigt skön att borsta igenom hårbotten ordentligt med – kändes som hela min blodcirkulation i hårbotten firade nyår.

IMG_0422

Där ser ni hålet och jag hittar inte stråt heller, annars hade jag kunnat limmat tillbaka den. Eller så är det bara min borste som fick bli fabrikens svarta får och dom andra är i toppskick. Oavsett så kostar den 380$ och finns HÄR (klick-länk).

Ha en underbar torsdag vänner. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • SNÄLLA ELIN HJÄLP! Såhär ligger det till: Jag var hos frisören för en månad sedan ungefär, mitt hår var fint tills jag använde silverschampo och blev då orange-hårig ungefär. Sedan så gick jag tillbaka och hon gjorde om det. Håret var alltså grått på de ställen hon hade slingat och håret var väldigt kallt. Sedan skulle jag testa silverschampo igen och blev lite samma sak, dock inte lika orange-aktigt. Vad kan jag göra? Det känns pinsamt att gå tillbaka igen. Gör jag något fel? (Jag har använt björn axens silverschampo och balsam) //En desperat tjej.

  Rebecka 2016-12-15 22:10:35
  Svara
 • Hej Elin!

  Nu ska jag göra dig glad, borsten ska se ut så! Luften under gummit måste ut någonstans när gummit ”ger efter” när du borstar. Så ser många liknande borstar ut i gummit, kolla dessutom Anna Suis hemsida, på fotot ser deras foto ut som din borste. Så borsta på!

  Kajsa 2016-12-15 21:03:40
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Heeeeeej Kajsa!
   Nej men lägg av? Driver du? Alltså du gör min kväll här 🙂 🙂 🙂 därför jag inte hittade det som hade lossnat. Tusen, tusen tack bästa du

   Elin Johansson 2016-12-15 21:52:11
   Svara
 • hm då tycker man inte den borde gå sönder så lätt
  DU!
  Ur frisörsynpunkt
  alla har ju genetiskt olika förutsättningar för hur håret blir
  men finns de något ja kan göra ur förebyggande syfte för att hjälpa mina små barn ha få så fint o friskt hår/hårbotten även i framtiden? De är 9 månader*tjejoch 2 år *grabb..
  trevlig torsdagkväll?
  kraam

  emma 2016-12-15 15:41:55
  Svara
 • Hej! Min pojkvän önskar sig saltvattenspray i julklapp då han vill testa och se om han tycker det kommer fungera bättre för honom än vax. Han vill alltså åt den där mer ”ruffsiga” looken. Jag har ingen som helst aning om hårprodukter till killar så skulle vara jättesnällt om du ville hjälpa mig. har du tips på någon bra saltvattenspray till en kille?
  Tack på förhand, ha en bra dag! 🙂

  Pernilla 2016-12-15 08:01:19
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Jag kan tipsa dig om SACHAJUAN ocean mist som jag & min sambo använder oss av, den luktar gott & fungerar bra utan att håret blir för ”hårt”
   🙂

   http://www.kicks.se/sachajuan-b760/ocean-mist-p9890

   V 2016-12-15 09:11:57
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!