Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG ÄR TILLBAKA – IS CLINICAL

IMG_0749

VÄNNER, jag är tillbaka till iS Clinical hudvård. 

Jag velade fram och tillbaka och jag valde att gå tillbaka till min vanliga hudvård efter jag testade (och gjorde slut) Yves Rocher. Som jag skrev i det inlägget också så reagerade min hy jättebra på den hudvården men jag saknade mina dunder-produkter från iS Clinical. Jag var hos Madde på Aleris Plastikkirurgi (länk) för ett tag sedan och bättrade på min botox samt fyllde i mina kindben lite.

Det var några som frågade om jag kunde berätta vad jag har gjort och jag gör botox i pannan, bekymmersrynkan och runt ögonen. Jag går två gånger per år för att förebygga att rynkorna kommer fram när jag blir äldre. Sedan testade jag att lägga in filler i kindbenen. Sedan vet ni sedan tidigare att jag gör mina läppar hos Neha på Skin Agency (länk) 🙂 Så där har ni det.

IMG_0750 IMG_0751

IMG_0761

Jag ser inte detta som en big deal, ja vet att många är emot och många är för skönhets-fix. Men man måste själv bestämma och utgå från sig själv, svårare än så är det inte 🙂 Om ni vill veta vilka produkter från iS Clinical jag använder så kommer ni till det inlägget HÄR (klick-länk). PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh va har du för ögonskugga? SÅ fin!

  Karin 2016-12-21 20:03:03
  Svara
 • Elin, jag är så nyfiken på inlägget om (vad jag fattade det som) aset, som du tog bort.

  Kram <3

  Lisa 2016-12-19 19:32:58
  Svara
 • Jag är inte emot ingrepp alls egentligen, men det är lite trist när alla uttryck i ansiktet slätas ut helt och folk går runt och ser ut som skyltdockor. Helt livlösa i fejset.
  Sen undrar jag alltid hur det kommer sig att så många i Hollywood gått så långt med sina fillers så de inte ser ut som själva längre. Lara Flynn Boyle och Darryl Hannah är två skräckexempel på hur det kan bli.

  Jag vill själv fylla i min bekymmersrynka mellan ögonen. Den är djup och nu vid en ålder av 42 är den mycket framträdande.

  Annika 2016-12-19 14:37:32
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand