TIPS PÅ BÄSTA HIGHLIGHTEN

IMG_0824

#pressbud

GOD MORGON VÄNNER!

Jag hoppas ni har vaknat upp på rätt sida för jag tänkte tipsa er om en bländande produkt. När jag var på Annica’s Beauty Lunch på Silja Line (inlägget) så var Tromborg (länk) en av sponsorerna. Vi fick med pressprover och där i låg denna magiska highlighter:n från samma märke. Jag har använt denna lite då och då men så fort jag använt den så har det alltid varit någon som frågat:

”Vad har du för highlight? – Den poppar så fint”

 IMG_0829

Tromborg är ett danskt, exklusivt ekologiskt hudvårdsmärke som satsar mycket på skonsamma, effektiva produkter som passar alla hudtyper. Just denna heter ”Baked Minerals” och jag har färgen ”Silk”. Den kostar 540 kr och finns att köpa HÄR (länk).

Även om den kan vara i det dyraste laget så är denna highlight den bästa jag någonsin har testat. Den slår till och med Becca och Anastasia Beverly Hills – tro det eller ej 😉 

IMG_0821 IMG_0819

Jag tycker den smälter in i huden samtidigt som den ger en ”poppig” känsla. Jag vill inte ha en backspegel av skimmer under ögat. Jag hoppas den håller länge och jag vill verkligen testa dom andra nyanserna också. Sen blev jag intresserad av resterande produkter därifrån, har någon utav er testat någonting från Tromborg?

Hoppas ni får en underbar dag vänner 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vi hade tromborg på en salong som jag jobbade på i Västerås. Det var en aha-upplevelse ?
  Dyrt, men sååå bra!

  Anna 2016-12-26 23:56:06
  Svara
 • Hej finaste, bästa Elin! Jag brukar alltid kamma igenom håret efter jag applicerat min inpackning i handdukstorkat hår för att fördela produkten mer jämnt. Men det jag undrar, är om det går bra att kamma håret (med en bredtandad kam som jag gör efter inpackningen applicerats) även innan jag applicerat inpackningen? Eftersom att när jag schamponerat håret och sen handdukstorkat det så är ju håret ganska tovigt (även fast jag borstar det innan jag hoppar in i duschen) så jag tycker det är svårt att applicera inpackningen jämnt överallt och att inte använda onödigt mycket produkt. Men skulle det slita på håret för mycket om jag även kammar det efter schamponering innan inpackning + efter jag applicerat inpackning?

  Kram 🙂

  Rebecka 2016-12-26 14:13:53 http://nouw.com/rebeckapedersen
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!