NÄR DET KÄNNS HELT RÄTT

GOD MORGON VÄNNER!

Först och främst, tusen tack för alla underbara kommentarer och all fin feedback på On Fleekpodden (länk). Jag och Celina är så otroligt tacksamma för att ni lyssnade och att ni förstod att vi talar mycket med glimten i ögat, vi vill underhålla men framförallt gå bakom kulisserna åt både dig som kund samt till alla branschmänniskor därute. En sak kan jag säga, det kommer bli bättre – för varje avsnitt blir vi bara bättre och bättre 🙂

Men till en annan storslagen nyhet, min underbara kund Ulrika valde att kicka igång året med en helt ny look. Ulrika har ett hår som växer obegripligt snabbt, det är frissigt men ändå ett hår som är väldigt slitstarkt. Det är värt att tänka på att alla vi har olika typer av hår och en bladning av många typer, det gäller att lära känna sitt hår tillsammans med din frisör.

IMG_1129

(Före)

Det är precis samma sak som med huden, vi kan ha blandad hy som både är torr och fet men skillnaden är att vi kan byta ut huden genom att peela bort gammal hud och håret hänger kvar år efter år tills vi klipper av det – förstår ni?! Men Ulrika hade bestämt sig, håret skulle av och hon ville att jag fortsätta slinga bort en gammal mörk ombre och få en mer naturlig kall/mocca blond.

IMG_1130

Hon hade säkert fyra olika färger i håret, en rejäl utväxt men annars ett hår som var i bra skick trots alla olika färgningar vi gjort. Efter varje gång ni går till till frisören så har ni olika utgångslägen och färgen försvinner aldrig utan ligger kvar under så det är jätteviktigt att tänka 1+1 för att få det resultat man vill ha.

IMG_1146 IMG_1134

Här har vi skönheten efter!

Jag ville att helheten skulle vara levande och innehålla olika blonda nyanser. Jag är helt kär i denna krämiga, kalla, mocca blonda tonen som liknar en god mjukglass på sommaren. En hårfärg som lever och säger något helt enkelt 🙂 Jag klippte av hela håret till en lob och volymfönade håret med rundborste samt avslutade med en 32mm locktång. Vill ni veta precis hur jag gör det sistnämnda så kan ni kika in DETTA INLÄGG (klick).

IMG_1137

Ulrika har nämligen ett par helt magiska, mörka ögonbryn och hade jag endast valt att lägga ljusa ”vanliga” blonda slingor med en kall ton så skulle hon bara se ”platt” ut. VISST BLEV DET FINT? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!

  Jag ska till frisören strax och vill ha nåt liknande, en krämig kall blond. Har också mörka (kalla) ögonbryn. Tror hon brukar lägga i ”vanliga” blonda slingor och som du säger känns det lite platt. Vad ska jag be om nästa gång så det blir mer levande, vad är skillnaden liksom? KRAM

  anna 2017-01-16 16:16:49
  Svara
 • Så himla, himla fint! Är helt kär i dina jobb, skulle vara drömmen att komma och färga håret hos dig 🙂 <3
  Jag har även en fråga angående detox schampo som jag vet att du skrivit om i bloggen tidigare. Jag använder inte så otroligt många olika produkter, men förutom det vanliga när man tvättar håret så använder jag hårspray då och då när jag lockar håret, leave in creme innan jag fönar håret och efter jag har plattat det och även torrschampo då och då. Men jag har även börjat läsa på om silikoner, och insett att en del (majoriteten faktiskt) av mina produkter innehåller någon form av silikon, och då läste jag att med ett detox schampo så kan man förutom att tvätta bort produktrester noggrant och på djupet även successivt få bort de värsta silikonbeläggningarna ur håret? Och min undran är då också på det, ifall det är en god idé att till exempel köra en detoxkur innan man ska till frisören och färga/bleka håret för att färgen ska fästa bättre och inte glida av håret lika fort? 🙂

  Kram!

  Rebecka 2017-01-12 18:12:10 http://nouw.com/rebeckapedersen
  Svara
 • Wow så snyggt!
  Är lite inne på att klippa av lite av mitt hår med.
  Tycker lob är så snyggt. Och mer lätthanterligt än längre hår.
  Jag har dock tjockt lockigt/frissigt hår och vet inte hur det blir ?

  Vad tror du?

  Linda 2017-01-12 09:31:40 http://lindarunn.se
  Svara
 • Gud så snyggt!! Önskar det gick att klona dig så det fanns en Elin i varje stad. Efter att jag började följa dig vill jag inte gå till frisören längre för jag tror inte att någon är lika skicklig som du är 🙂

  Therese 2017-01-12 08:14:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!