TIPS PÅ DEN BÄSTA HÅRINPACKNINGEN

img_1687

Vänner, jag har blivit kär – i denna hårinpackning. Denna skönhet har jag testat för några år sedan men sedan helt glömt bort. Jag fick denna i ett pressbud för ett tag sedan och har endast använt den sedan dess. När jag testar produkter så måste det gå ett tag, jag går ifrån produkten och sedan kommer jag tillbaka för att verkligen se skillnaden från andra produkter. Men jag måste säga, från botten av mitt hjärtaherregud vilket under den gör för håret.

Den innehåller bland annat afrikansk manketti- och arganolja, Silke-, soja- och sjögräsextrakt. Den gör håret så lent, jag känner verkligen att produkten går in i håret och när jag fönar håret torrt så känner jag hur mjukt och livfullt håret blir. Den är krämig och det behövs inte mycket mängd för att gå igenom håret. Denna hårinpackning är en av topp 3 jag någonsin har använt. Till er som har ett skadat, färgbehandlat, torrt och livlöst hår – denna är ett MÅSTE!

Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock (länk-adlink) 309 kr 

img_1689

Det är många som noterat mitt svall på sista tiden, visst jag har använd ett riktigt bra mousse (länk) men jag tror att tillsammans med denna hårinpackning så har mitt hår fått ett helt annat liv 🙂 BRA JOICO!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin!

  Jag såg ett inlägg där du skrivit att du längre inte använder Olaplex. Gäller detta både under färgning och som fristående användning?

  Mvh,
  Beatrice

  Maria 2017-02-04 10:28:42
  Svara
 • Hej! Måste testa denna 🙂 men har en fråga, dina ”selfies” på IG, vad använder du för kamera när du tar dom? Så himla fina bilder det blir !!?

  Antonia 2017-02-03 21:16:34
  Svara
 • Hej 🙂 tänkte bara höra hur du lägger inpackningen med hairtalk då jag också har det så
  De inte påverkar fästena men ändå hjälper ens egna hår?
  Grym blogg – heja!

  Julia 2017-02-03 20:28:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!