STEP BY STEP – Så våfflar du håret

Hej vänner!

Kom ni ihåg detta inlägg (klick) där jag skrev att våfflat hår är tillbaka. Det var delade meningar om detta är någonting att hänga i julgranen och jag tänkte sätta denna hairstyle på kartan år 2017. Jag måste säga att jag älskar denna look, jag valde att sätta upp halva håret för det blev SÅÅÅ mycket hår. Det var otroligt kul att göra denna look och det var inte sista gången jag gjorde den. För er med tunnare/finare hår så kommer ni få 5ggr mer hår 🙂

Såhär gör ni: 

img_2205

img_2241

Du behöver: 

Borste – (länk-adlink)
Crimp tång – (länk)
Små spännen (länk-adlink)
Hår-klämma (länk-adlink)
Texturgivande spray (länk-adlink)

 1

2

3

img_2185 img_2232

Jag måste säga att det var sjukt jobbigt att jobba igenom håret med tången. Man måste trycka ihop tången med båda händerna  för varje våffel-tag och jag fick kramp i händerna flera gånger. Den blir riktigt varm men det går att ställa in graderna själv – vilket är jättebra. Det tog över 1h för mig att tånga hela håret och då lämnade jag några delar för att få det lite mjukare. Om man endast vill åt den ”svällande” känslan så kan man tycka igenom håret lite lätt i tången för att få lite textur.

img_2199

img_2207

Perfekt för en lördagskväll 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Riktigt snyggt!

  Matsdotter 2017-02-22 08:51:28 http://matsdotter.com
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag vore verkligen så tacksam om du kunde svara på denna fråga, jag vet att du arbetar väldigt mycket med färg, men jag har ett ofärgat hår som blir fett väldigt snabbt, vad skulle du rekommendera för schampoo&balsam för ett sådant hår? Mitt hår är inte slitet, men behöver däremot en del fukt då det kan bli torrt. Jag fönar håret varje gång jag duschar, plattar/lockar kanske 1-2 ggr i veckan bara. Du ger alltid tips till färgade och slitna hår men sällan till oss med normala, ofärgade hår (med en släng av fett, tyvärr). Vore så tacksam om du ville svara! 🙂 Älskar din blogg! Puss & kram

  Ema 2017-02-19 15:45:51
  Svara
 • Superfint. Ska testa när jag har tid över 🙂 Köpte en hårborste efter tips från dig på bloggen och jag har aldrig varit mer nöjd! Tusen tack för inspirationen!

  Mari 2017-02-19 13:46:24 http://imari.se
  Svara
 • Vad fint! Jag har en helt annan fråga dock. I ett tidigare inlägg, där du visar bilder på ditt nyfångade hår, hade du en grå sticka halvpolo på dig. Var har du köpt den 🙂

  Louise Pettersson 2017-02-18 18:07:53
  Svara
 • Åh borsten var hur snygg som helst. Älskar verkligen HH simonsen borstar men själv har jag ingen rolig färg i den.

  Evelinn 2017-02-18 15:43:08
  Svara
 • Volym!! ????? något för mig med überplatt fett hår.
  Denna våffel var snyggare, men kan tänka mig att det tog ett tag att få allt gjort ?

  Helen 2017-02-18 15:10:03
  Svara
 • Hej Elin! Det här är andra gången på kort tid som jag undrar vart din tröja kommer ifrån? En idé inför framtiden skulle kunna vara att skriva en dagens outfit, då du har väldigt fin stil och inspirerar många! 🙂

  Lovisa 2017-02-18 12:15:51
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa 🙂
   Men åh, trodde ingen skulle kommentera mina kläder – men så roligt 🙂 TACK. Just denna är från Karen By Simonsen – du hittar den här: https://www.karenbysimonsen.com/karen-by-simonsen-kohl-blouse-10100469.aspx
   Kram Elin

   Elin Johansson 2017-02-19 17:41:56
   Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   göör det!!dagens outfit..
   och du måste säga din blogg är en av få som man blir glad av att läsa kommentarsfältet på. Hela din blogg är så pepp och ger en så bra tips… du gav mig motivation att börja gymma efter mina två barn. gymmat sen oktober och mår så bra av det. så fortsätt så=)

   emma 2017-02-19 15:30:58
   Svara
   • Svar på emmas kommentar.

    Hej Emma!
    Men åh, vad glad jag blir av din kommentar 🙂 Så duktig du är. TUSEN TACK

    Elin Johansson 2017-02-19 17:36:43
    Svara
 • Så snyggt! det måste jag prova på mitt tunna hår 🙂 vore kul att få lite volym 🙂

  Carola 2017-02-18 10:30:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!