JEFFREE STAR – Velour Liquid Lipstick

GOD MORGON! 

Holy Moly, jag har ju glömt att visa er ett ”Liquid Lipstick” som är riktigt bra. Ni som hänger mycket på Youtube känner säkert till den fabulösa Jeffree Star?! Nu har hans smink lanserats i Sverige (för ett tag sedan) och jag fick ett magiskt pressbud innan jul. Jag vloggade den dagen, missade ni när jag blev överraskad på salongen så kommer ni till vloggen (HÄR-LÄNK).

jeff

Jag blev så överraskad och det var så roligt när dom kom in 🙂

gemini

Enligt mig så är det här den perfekta färgen i mina ögon. Konsistensen är krämig och läpparna torkar inte ihop utan håller sig mjuka men ändå är hållbarheten riktigt bra. Nu när sommaren kommer vill jag bara vara brun och bära detta läppstift, så fint.  Om ni inte gillade denna färg så finns det hur många olika nyanser att välja bland, ett måste till ett riktigt bra pris.

Jeffree Star Cosmetics – Velour Liquid Lipstick ca 185 kr (LÄNK)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hej tjejen! Vilken underbar blogg Du har, har börjat följa dig på Youtube och man får så bra energi härifrån hihi.. 🙂 tänkte bara höra hur man får tag på lipsticksen i Sverige? Sephora tro?

  Kram på dig snygging! <3

  josefin 2017-03-08 19:46:00 http://josefinan.webblogg.se
  Svara
 • men du färgen ser finare ut i din blogg än på hemsidan du länkade, vilken tycker du visar bäst? ser mer rosa än brun ut på dina bilder o inte fullt så mörk som på hemsidan. färgen på dina läppar ser ut som de finaste ja sett, vill köpa direkt,men gillade den bättre på dig än visningsbilden på hemsidan.. kan inte du jämföra o återkomma hehe
  trevlig dag!kram!

  emma 2017-03-01 11:47:46
  Svara
 • finaste ja sett!

  emma 2017-03-01 11:43:47
  Svara
 • Jäkligt snygg färg!!

  Helen 2017-02-28 22:13:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!