Modern Renaissance By Anastasia

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag har haft världens mysigaste helg, eller jag har det fortfarande. Jag härjade ju i Paris förra helgen så kände att jag ville ta det lugnt denna helg, speciellt när jag har Torsten också. Men vet ni, jag har missat att visa er en sminkning jag gjorde innan Paris. Ni har säkert sett bilderna på Instagram men jag vill verkligen tipsa er om den här paletten. Jag tycker det är den snyggaste paletten Anastasia gjort någonsin och nyanserna är enormt pigmenterade.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette 545 kr (LÄNK)

img_2557

img_2141

img_2078 anastasia

Här ovan har ni dom nyanserna jag använt. Jag längtar att få använda ”Antique Bronze”, den ser helt magisk ut. Video på det kanske, vad säger ni? 😉

img_2061 img_2051

Läppstiftet såg ni tidigare i veckan, ni kommer till inlägget HÄR – (klick). Nu ska jag ta en långpromenad med Torsten och sedan förbereda inför kommande vecka. Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Omg! Följde ditt tips rakt av. Blev skitbra! Tack!

  Sofia 2017-03-08 21:33:54
  Svara
 • Jag måste ha missat nåt i modesvängen men ögonbrynen ser ut som något i en rymdfilm, har ju sett flera anamma den varianten men vissa trender kan jag objektivt verkligen inte tycka är fint oavsett hur trendigt det är. Tror att du kommer att skratta gott när du ser bilderna om 5 år. ”kolla vilka ögonbryn jag hade, hur kunde jag tycka att det var snyggt, hade jag ingen spegel!!!” (tro mig jag har gjort det själv när det gäller sminkning osv) 😉

  Camilla 2017-03-07 15:57:55
  Svara
 • Hej Elin,
  Älskar din blogg och inspireras mycket av den. Har en fråga till dig:

  Jag har ett vanligt skandinaviskt hår (om man kan säga så?) som är väldigt platt och väldigt långt. Tvättar håret var 4:e dag med redkens all soft serie sen ett tag tillbaka. Mitt hår är väldigt starkt, tjockt och i bra skick. Nu till mitt dilemma:
  Jag sätter alltid upp mitt hår i toffs då jag inte orkar ha det slängandes i ansiktet då det ofta slickar mina kinder i och med att de är så platt. Har sparat till långt länge och vill inte riktigt klippa mig kort. Men hur ska jag styla de så jag kan ha de mer utsläppt?!! Blir tokig och känner mig som tråkigt som ständigt springer runt med en toffs eller bulle på huvudet. Tacksam för svar 🙂 Kram

  Sofie 2017-03-06 07:29:24
  Svara
 • Så sjukt snyggt ? Jag älskar att paletten är i sammet också ? Jag hade ääääälskat att se en ”full face make up” video där du kör allt ifrån grunden och pratar om alla produkterna. Jag vet att där finns en på din kanal men den är 10 månader gammal och jag har sett den minst lika många gånger ? Hade varit superkul med en ny sån video. Du är grym!

  Isabel 2017-03-05 15:01:23
  Svara
  • Svar på Isabels kommentar.

   Tusen tack 🙂 Jaa eller hur, bara där älskar jag den ännu mer. Ja, men du har helt rätt – det var ett tag sedan jag gjorde en full face video. Jag planerar in en sån, lovar

   Elin Johansson 2017-03-07 16:56:50
   Svara
 • Så himla fint!! Du är helt otroligt duktig!!
  Kram

  Nathalie 2017-03-05 12:29:14 http://naatly.se
  Svara
 • Hej,
  Hur får man såna snygga ögonbryn? Kan inte du visa på din blogg hur du målar dina ögonbryn.
  Tack på för hand!

  Ulrika 2017-03-05 11:20:06
  Svara
 • Din tröja ser superfin ut! Var kommer den ifrån?

  Frida 2017-03-05 10:18:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!