LIVET BLIR ROLIGARE I ROSA

elins

God kväll vänner!

Det känns som jag knappt hunnit prata med er på länge. Livet bara springer framåt och jag försöker springa jämsides så pass mycket som det går. Men ni som följer mig på andra sociala medier vet att jag bar rosa i fredags, haha. Jag är en sån ”black-kind-of girl” som det bara går men när jag gick in på Zara i veckan och såg allt rosa som hängde överallt så fick jag feeling och köpte hem två rosa-plagg. Är ni duktiga på att bära färg?! Jag är van att mina vänner sprudlar i färger och jag kan sträcka mig till blå, grön, beige, eller grått – så trist va?!

Anledningen är att mitt hår tar oftast upp halva min kropp och jag tycker det är roligare att satsa på smink och smycken. Så bär jag färg så blir det föööööör mycket. När jag drog bak håret och tog denna bild så förstod jag varför alla mina kunder klipper av sig håret till en lob/bob. Jag använde självklart min nya palett från Anastasia som jag tipsade om i veckan (länk-klick). Mina örhängen är från Caroline Svedbom (länk-klick), ett märke som jag blivit helt kär i – om ni behöver nya smycken så borde ni kika in hennes smycken.

Jag ville bara kika in och önska er en mysig söndag, det ska jag ha 🙂 Vi ses imorgon igen, det vill ni inte missa!
Puss & Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag älskar färger! Lime-grön, turkos och korall-rosa är mina favoriter. Även grönt, lila, cerise-rosa, pippi-gult, neon-orange och rött är så fint. Man blir glad av färger! Och det är fint att kombinera starka färger med svart. Du är jättefin i rosa!
  I månadens Kicks-magazine står det att rosa och rött har blivit maktens färger, t ex Hillary Clinton bär alltid rött.

  Katrin 2017-03-14 09:20:34
  Svara
 • Jag är bättre på att bära färg på våren och sommaren. Om vintern blir det mest grått, svart och vitt.

  Annika 2017-03-13 14:01:26
  Svara
 • Du är jätte fin i rosa. Jag älskar svart men ska börja med mer färg ha en fin vecka. Kram söta.

  Maria 2017-03-13 04:50:41
  Svara
 • Hej Elin! Om du har testat hår produkter från Grown alchemist, Aesop eller Kerstin Florian hade det varit så uppskattat om du kunde säga vad du tycker! Det är ju ganska välkända märken inom hudvård men tror inte jätte många vet att det även finns produkter till håret! Jag är så sugen på att testa någon utav dessa men tänker jag att jag kollar med den som vet bäst först, alltså du 🙂 tack för en riktigt bra blogg och podd!!

  Nathalie 2017-03-12 22:56:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!