KORT HÅR INSPIRATION

Inlägget innehåller annonslänkar.

Godmorgon vänner!

Att vi väljer att klippa av håret är ingen nyhet och dom kortaste håren sitter på våra älskade kändisar. Under dom senaste åren har dom korta bob:arna, pixiefrisyrerna och korta luggar kommit fram mer och mer. Jag tänkte ge er lite inspiration på korta frisyrer som känns helt rätt just nu.

Jag skrev om både Cara och Kristen för ett tag sedan (länk) . Dom två har överraskat oss detta år men superkort (mot snaggat) är en av årets hetaste trender. Det är ett enormt stort steg att ta men passar man i looken så är det väldigt vackert. Michelle (mitten) är känd för att vara ”Drottningen av korta frisyrer” och jag kan inget annat än att hålla med. Hennes platinablonda hår är definitivt grädden på moset!

Lugg, lugg och lugg. Det är den känsligaste frisyren att klippa men också en fantastisk accessoar till ditt ansikte. Coco (mitten) är så vacker i hennes 90 tals look och tillsammans med ögonfransarna blir det full pott. För dig som har fyrkantigt, hjärtformat, ovalt eller diamantformat ansikte kommer frisyren på Taylor fungera perfekt.

Textur är också på tapeten just nu. Förra året skulle dom korta frisyrerna vara mer kantiga än luftiga men just nu klipps håren så pass korta så det lätt går att använda en varmluftsborste, föna med en mindre rundborste eller jobba in textur med en liten plattång. Här under tipsar jag om några verktyg som jag hjälpa till med en enkel textur för ett kort hår!

Vill man skippa texturen så går en sleek, mjuk look också bra. Då behöver klippningen innehålla längre längder, valfri längd men ändå att känslan blir kort. Denna frisyr på Kylie är en av mina favoriter, världsklass!

Jag gjorde två tolkningar av Kylie´s frisyr på mina underbara kunder 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag undrar om man har ett smalt avlångt ansikte vilken kort frisyr passar då?
  Jag vill gärna ha så kort de går men det är viktigt för mig att det ändå passar min ansiktsform!
  Hade tänkt klippa mig snart och hade varit super tacksam om du svarade!
  Mvh Magdalena

  Magdalena 2017-09-20 23:07:05
  Svara
 • Hej Elin
  Har följt din fina blogg ett tag och frossat i dina fina hårkreaktioner. Såg via Instagram att du ej tar emot nya kunder och min fråga är varför.
  Fråga 2: Jobbar du helst med blont hår? Annars vet du om någon duktig frisör som jobbar med naturligt svart hår som det jag själv har 🙂
  Med vänlig hälsning, A

  A 2017-04-07 01:03:39
  Svara
 • Elin vem sk mm gå för hairtalk istället för Emelie
  Jag vill ha ett namn 🙂
  Hahahah säg inte att du inte vill säga för behöver grov hjälp
  Eller speciell salong som har bra rykte för deras hairtalk resultat

  Annelie 2017-04-05 14:22:25
  Svara
 • Hej Elin!
  Har en fråga & du kanske kan hjälpa mig..
  Min pojkvän pratar om något typ ”pulver vax” som han testade förut (men som vi inte kan hitta..) han tyckte det gav mycket stadga till håret men inte slickade det som vanligt vax gör.. tänkte först om han menade typ volym puder..?
  Hur som, har du npgon aning om vad det är vi söker? ?
  Kram

  S 2017-04-04 15:49:35
  Svara
 • Hej Elin
  snälla hoppas du kan svara!

  Jag behöver klippa mig och få in lite hairtalk i håret
  Men kan du rekommendera någon annan DU hade gått till ifall emelie inte kan? Då hon inte tar emot nya kunder?
  PLEASE säg någon för har letat i månader och får panik vet inte vart jag ska gå?

  Kram

  Lina 2017-04-04 15:38:50
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Jag är inte Elin(men jag är frisör)
   Jag vill bara tipsa dig om att på HairTalks hemsida så står alla som är utbildade och godkända att jobba med deras hår☺️
   Man har alltså inte tillgång till deras produkter om man inte är utbildad via dom,så kolla upp där och hitta någon salong som ligger bra till för dig☺️??
   Lycka till!

   Jessica 2017-04-04 22:31:32
   Svara
 • Jag älskar lugg och page, kan inte rocka någon av dessa. Tyvärr. Morr.

  Annika 2017-04-04 13:12:52
  Svara
 • Hej Elin! Jag klippte mig för inte så länge sedan då mitt bakhuvud är så slitet. Dessvärre är det samma sak igen nu, jag tror inte frisören klippte så mycket just där. Har lite uppklippt halvlångt hår. Blir tovigt och strävt direkt. Använder Oribe produkter. Ser att topparna är av och vita om jag kikar i ljus. Om man klipper sig kan man förvänta sig att hela håret klippa igenom eller är det svårt som frisör att få med allt? Tänkte bara så man inte har för höga förväntningar det kanske är svårt jobb att lyckas toppa allt. 🙂

  Johanna 2017-04-04 12:11:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!