löjroms pizza och solhäng

Hej vänner! 

Förra veckan tog jag en lunch med dessa solstrålar. Jag åkte in på torsdagen och färgade håret på Johanna som också nu är min vän, även min kollega Sandra följde såklart med. Förvandlingen jag gjorde på Johanna ser ni i min senaste vlogg (klick), helt otroligt. Stockholm bjöd på så fint väder så vi passade på att äta en pizza på Taverna Brillo. Hur underbart är det inte att sitta på en uteservering när solen skiner med fina vänner – har ni hunnit med det än?!

Johanna tog tryffelpizzan som för övrigt är helt magiskt god. Men eftersom det nalkades midsommar så ville jag äta löjromspizzan. Om ni tycker om langos och västerbottenost så kommer ni älska den. Taverna Brillo ligger på Sturegatan 6 i Stockholm och jag kan varmt rekommendera att gå dit för matens skull – pastan är riktigt bra också. Men jag måste säga att servicen är riktigt dålig där, jag tror jag sagt det förr men tyvärr är det så. Personalen är otrevliga, långsamma och man får stå ett bra tag för att få hjälp även fast man bokat bord. Varje gång jag är där så går jag därifrån och är lite smått irriterad men det vägs upp för att jag tycker som sagt maten är jätte god.

Jag bad Johanna att ha en bild på mig, well – det gick sådär. Jag fick ett halvt huvud på alla bilder så detta alternativ var den bästa – haha.

Sandra fick styra upp en bild så kom alla huvudet med, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Mums, vad god pizzan såg ut!

  JF 2017-06-27 10:06:49 http://justface.se/
  Svara
 • Jag har inte kommit mig för att prova löjromspizzan ännu, men jag ska!

  Du, blusen/toppen, den är jättefin. Varifrån?

  Annika 2017-06-27 09:33:45
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en superbra blogg! Jag har en fråga jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag var nämligen hos frisören för ett par dagar sedan och fick äntligen tummen ur och skulle göra något nytt o fräscht med mitt långa, bruna hår. Jag tänkte mig lite honungsfärgade slingor i längderna,men kom hem med tunna beiga slingor i håret som gör det väldigt kallt. Jag kan inte säga att jag är missnöjd,men det blev bara inte som jag tänkt mig! Min fråga är då om du tror att jag kan lägga på en färgbomb i håret för att få slingorna lite brunare och aningen varmare? Typ Revlon 513? Tack!

  Jenny 2017-06-27 09:21:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!