så stylar du ett Hairtalk hår

Inlägget innehåller annonslänkar.

Hej finaste ni! 

Jag mår bättre idag, puh vilka dagar jag har haft. Läkaren sa att allt ser bra ut men att jag borde gå och kolla blindtarmen. Om jag inte känner mig 100 tills på måndag så bokar jag en till tid då. Men jag jobbar på salongen några timmar idag så får se hur jag håller ihop. MEN… Jag la ut en av dessa två bilder på Instagram (StyleElin) för ett tag sedan och jag tänkte tipsa er om hur jag har stylat detta hår. Det är vid två olika tillfällen, en mer lockig och en mer utkammad men tillvägagångssättet är detsamma. Här har vi Emelie, jag satte i Hairtalk för ett tag sedan och vill ni läsa mer om hur jag gjorde det så kan ni klicka (HÄR-länk).

FRÅN BLÖTT:

1. Först schamponerade jag två gånger med Hartalks egna detox-schampo mellan alla fästen. Tredje gången tog jag Redken´s Extreme schampo (klick-länk) . Jag avslutade med Redken´s All Soft balsam på längderna.

2. Vrider ut håret ordentligt med handduken. Applicerar en leave-in kräm som reder ut (den här-klick)  samt vårdande olja (den här-klick)

3. Börjar föna håret med hjälp av en paddelborste. Fönar tills håret är ca 60% torrt. Ungefär som jag visade på mig själv, (klick-lnlägget)

4. Därefter masserar jag in mousse (den här-klick) i hårbotten och en fönings-lotion i längderna (den här-klick)

5. Fönar med paddelborste på allt Hairtalk hår och rundborste på toppen av huvudet så jag får fyllighet och volym.

6. Sedan tar jag en 32mm locktång (den här-klick) och lockar igenom hela håret, noga. Jag låter det svalna ordentligt och sprayar min favoritspray jag skev om tidigare (klick-länk).

Antingen kammar du ut håret direkt med en paddelborste eller drar du igenom fingrarna i håret och låter lockarna forma sig själv. Jag brukar alltid locka håret tajt och ordentligt första gången för lockarna går ur sig med tiden, ett bra tips. Nu ska jag kriga på här så hörs vi lite senare. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tusen tack för tipsen! Brukar göra typ så men provade idag att verkligen följa steg för steg (dock med motsvarande produkter som jag hade hemma), och blev så mycket bättre! Kände mig lite som en pyssel när jag var klar men helt perfekt nu efter några timmar!

  Annie 2017-07-01 22:41:41
  Svara
 • Åh så fint! Lockar du alla lockar åt samma håll? Alltså typ alla utåt från ansiktet eller kör du olika? Kollat på olika youtube klipp och alla gör olika ? Men på bilden ser det ut att va olika? Vissa utåt o vissa mot ansiktet?

  Anne 2017-06-30 18:50:08
  Svara
 • Vill inte skrämmas men har varit i liknande situation nyligen… jag hade ont i magen (höger sida vid naveln) och väntade. Blev sen undersökt och placerad i säng för väntan på operation. När dom väl var inne så visade det sig att den spruckit och det blev en väldigt stor operation med sjukskrivning som följd. Eftersom vi är frisörer så vet vi båda att det kan kntr hända! En blindtarmsoperation är oftast titthål och då är det bara några dagar. Jag blev sjukskriven fyra veckor. Låg orörlig första veckan sen fick jag pallra mig till jobbet men grät varje dag av ren utmattning och smärta. Men som egen så finns det inget val. Inga pengar in. Gå och fixa direkt!! Kram

  Alice 2017-06-29 21:31:39 http://Www.Colorsofwonderland.Se
  Svara
 • Kan man använda detox-shampot när man har löshåret i? Kan man köpa det som konsument?

  Fatima 2017-06-29 21:28:51
  Svara
 • Du är fantastiskt duktig!
  Sådan härlig och äkta person!
  Krya på dig 🙂

  (En dag hoppas jag ha ett sådant hår, med Hairtalk)

  Kram, Helena.

  Helena 2017-06-29 20:31:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!