kort är gott

inlägget innehåller annonslänkar.

Hej mina underbara vänner! 

Jag plöjer igenom denna vecka med storm känns det som. Jag tror jag har funnit ett namn på mina produkter, jag ska känna på det ett tag till men GAAAH så taggad jag är. Jag kommer lägga sommaren för att planera, affärsplanen ska vässas och företag ska kontaktas så jag kan komma igång med steg 1 i höst.

Men från det ena roliga till det andra. Min underbara kund Stina kom till mig efter flera, flera månader och ville göra en förändring. Hon satte sig i stolen och sa ”Klipp av mig håret bara” – ni kan ju tänka er Elin Johansson’s ansiktsuttryck då?!

Well…

Stina hade min underbara kund/vän Johanna’s frisyr (länk-klick) som inspiration och mitt jobb var att överföra frisyren till hennes ansikte och look. Jag ville ha en botten-skuggning med ljusa slingor och tonen ska vara varmare beige. Jag hör till dom som älskar när håret ser slingat ut, jag tycker att håret blir mycket mer intressantare då.

Här har vi dom bästa produkterna för ett kortare hår, självklart passar dom även för långa men jag älskar verkligen texturkrämen (ad-länk). När man volymfönar får håret en härlig fyllighet och då vill man behålla den känslan och inte trycka ner frisyren med hårspray. Då tar jag krämen, värmer upp den i händerna och masserar in krämen i håret. Efter det brukar jag spraya en texturgivande spray (ad-länk) som ger den där luftiga stadgan och gör att håret håller sig fräschare längre. Det bästa volympudret på hela marknaden finner ni HÄR (ad-länk), bara puffa upp och volymen blir magisk utan att kaka ihop sig. Om Stina vill fräscha upp tonen hemma så passar ”Sand” färginpackningen jättebra (ad-länk)

Åh, jag blev så glad över att få göra Stinas hår. Hon har varit kund hos mig länge och jag är så glad att mina kunder hänger med mig år efter år.

Kommer ni ihåg den här hårfärgen jag gjorde på Stina för tre år sedan? Vi har gått igenom flera hårfärger efter det men just denna ”Rose Gold” hårfärg kommer jag aldrig glömma!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!

  Först och främst, woooowww vad kul att du lanserar eget!! Kan inte tänka mig något bättre! Är redan peppad och längtar till det kommer ut!

  Ett förslag, kan inte du ha lite mer ingående beskrivningar på dina produkter när du väl lanserar dem. Nästan som den här beskrivningen ovan! Även om det ofta står typ för stadga och glans eller vad det nu står på produkterna förstår man inte alltid om det kommer passa ens Hårlängd/ hårtyp och inte heller hur man ska göra. Men när jag läser dina blogginlägg som det här är det solklart. Kanske kan det hänga typ en minibroschyr runt halsen på flaskorna eller så? Jag hade i alla fall älskat det, du kan ju fundera vad du tror om det!:)

  Jag tänker att just det här är ju din styrka, att du kan förklara exakt hur olika grejer ska användas så att vi läsare sen känner oss nästan som proffs. Det borde du ta vidare :)))

  Du är grym! Stor kram!

  Andrea 2017-07-07 10:22:09
  Svara
 • Hej Elin!
  Tack för en kanonbra blogg 🙂

  En sak jag undrar över,
  På mataffären nära mig har dem börjat sälja märket Redken, bland annat All-soft serien som jag har velat prova länge.
  Dock känner jag mig lite osäker då det står i samma hylla som t.ex. wella, gliss och de andra klassiska ”matbutiksmärkena”.
  Priset skiljer sig knappt från när man köper Redken på nätet men undrar ändå om man vågar köpa det därifrån då det känns som de riktigt bra märkena endast säljs på salonger eller på nätet? Kan det vara sämre produkter i butiken eller bör det vara samma kvalité?

  Supertacksam för svar!

  Johanna 2017-07-06 15:16:29
  Svara
 • Hej!
  Så snyggt! Skulle du säga att detta är en längd som passar alla ansiktsformer? Jag är lite sugen på en liknande variant, men ev att den skulle vara lite längre fram

  Anna 2017-07-05 20:33:40
  Svara
 • Supersnyggt!
  Mitt hår är torrt och min hårspray från lernberger n stafsing gör att det ser ännu torrare och risigare ut, kan waxspray vara bra tror du för torrt flygigt hår?

  Isabell 2017-07-05 18:45:16
  Svara
 • Finfint men älskar rosén så mycket. Så snyggt

  ErikaJ 2017-07-05 18:22:29
  Svara
 • Har följt din blogg länge nu, och du är så inspirerande!
  Om man vill ha en liknande klippning, vad ska jag då säga till min frisör?

  Sandra 2017-07-05 18:13:23
  Svara
 • Hej Elin! Tips på någon bra produkt för att få ner ett risigt lockigt hår? Jag har just nu en leave in conditioner från Lanza men det räcker att jag är ute en gång och det är redan uppsvält och risigt. Kan inte vara ute utan att det ser så risigt och stort ut så är i stort behov av en riktigt bra produkt just nu. Älskar dig!!!

  Hana 2017-07-05 17:31:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!