Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en sommar utan servetter är ingen sommar

No7 Beautiful Skin Quick Thinking Wipes 59 kr (länk)

God morgon vänner! 

Hur mår ni idag? Det är första augusti, är inte det lite sjukt?! Snart kommer hösten, som jag älskar hösten – vilka är med mig på den fronten? Men hur som, jag kom på går att är det någonting som jag avvänder mer än någonsin så är det ”Cleansing Wipes” eller våtservetter på svenska (men låter coolare på engelska).

Jag försöker gå så mycket osminkad som det bara går för att jag sminkar mig varenda dag annars. Men även fast jag inte sminkar mig så tvättar jag ansiktet varje morgon och kväll ändå – det gör väl ni också va?! Jag använder min vanliga hudvård från IS clinical (länk) men använder wipsen som sista rensningen. Om jag har sminkat mig mycket så börjar jag med wipsen för att ta bort så mycket smink jag kan innan jag går på med rengöringen.

Jag upplever att jag får ren huden mycket mer när jag gör så. Sen ska jag inte ljuga och säga att det är väldigt kul att ”dra” bort allt smink med en servett. Det jag tycker om men servetter är att det är uppfriskande, ett komplement till din vanliga hudvård och jag tycker huden blir renare. Jag vet att vissa endast använder dessa, helt utan vatten eller rengöring – fungerar hur bra som helst det också.

Jag har tre olika som jag använder, en från L’Oréal Paris (ad-länk) som kostar 69 kr. En från Sephora som kostar 70 kr och rengör kanske liiiiite extra. Men annars använder jag N07 som ni hittar länken högst upp i inlägget 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tvättar bara ansiktet på kvällen- ordentligt. På morgonen går jag på med pass från exuviance och sen dagkräm (tvättar med vatten runt ögonen för att få bort bös) . Min hud mår mycket bättre nu när jag skippar rengöringen på morgonen – men till en början var det svårt att vänja sig av. 😂

  Ann-Sofie 2017-08-06 20:23:56
  Svara
 • No7 är jättebra, använder nästan alltid dem när jag reser. 🙂

  Helena 2017-08-01 20:44:32
  Svara
 • Gillar hösten eller sensommaren. Varmt på dagen men mörkt på kvällen. Snyggare kläder också. Stövlar och kappor.

  ErikaJ 2017-08-01 09:00:41
  Svara
 • Jag älskar också hösten, är redan redo att ta fram alla jackor och stickade tröjor… 🙂

  Josefine 2017-08-01 08:20:57 http://svenskatrappsteg.se
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind