den perfekta blondinen, mys på HOBO & nytt hår hos Hairtalk

Använde dom röda pigmenten på ögonlocken från Huda paletten (ad-link) – dör för den. Kavajen är från Zara, tyckte det passade så bra till när håret failade. 

Vilken dag detta har varit, flängt fram och tillbaka överallt känns det som. Nu sitter jag med min kärlek i soffan, med en kopp te och väntar på att ta sista promenaden med Ester. Jag är fortfarande inte bra, jag hostar så mycket alltså. Inatt vaknade jag utav att min mage krampade sönder, jag skulle gå upp och gå på toa och märker att magen krampar. Jag tror det är för att jag hostar så mycket, usch – låt mig bli frisk. Men hur som, jag satte upp håret i en tofs (då är det illa) jag visste att jag skulle till Emelie på Hairtalk för att rädda mitt orangea-sol-semester-fail look.

Jag började på salongen där jag hade kunder i vanlig ordning. Här har vi en av mina underbara kunder som ville piffa upp sitt sommar-blekta hår. Denna look kändes väldigt ”Summer-beach-L.A-kind-of” – älskar det!

Efter det så slängde jag in mig i en taxi för att Metro Mode hade en Youtube föreläsning på HOBO. Jag hade önskat att jag hade mer tid för Youtube. Jag älskar att göra videos, vlogga och tipsa er om smink/hår men det tar så mycket tid att producera en video som endast blir ca 10 minuter för er att se. Dom flesta som är duktiga på Youtube har endast YT att fokusera på, jag har lite för många heltidsjobb för att kunna vara så pass aktiv som jag vill vara på Youtube. Jag vet att ni tycker mycket om rörligt material och dom som endast följer mig på Youtube är så härliga och jag vill verkligen ge 100% i allt jag gör, fan också. Jag vet inte hur jag ska få ihop det, om jag skulle börja med att ha 1-2 videos i månaden på schema? – bättre än ibland?!

Ni får jättegärna säga till vilka videos ni tycker bäst om så är det enklare att verkligen lägga ner tid på det ni tycker om.

Det bjöds på go-fika, åh – lyckan med svenskt bryggkaffe!

Så mysigt att träffa på sina blogg-kollegor idag!

Sedan var det dags att åka till Emelie på Hairtalk för att rädda eller rättare sagt säga hejdå till mitt semesterhår. Jag som sagt försökte med alla medel för att skydda och ta hand om håret under min solsemester men som jag skrev tidigare: TA UR HAIRTALK håret inför en solsemester. Jag ville göra som jag lär, visa att det går tammefan att ha löshåret kvar så jag kan stå fast vid att: ”Tar du hand på håret på resan så blir inte Hairtalk orange”. Om ni har missat den historien så kommer ni till det inlägget HÄR klick.

Men jag kan ju bara dra något gammalt över mig, nej – det blev orange oavsett. Jag kan inte styra solens brutala strålar tillsammans med ett blekt hår, så mitt tips till alla – ta ur håret bara. Det slutade med att Emelie fick färga om mitt eget hår, slänga det gamla håret och sätta i ett helt nytt.

Men Emelie blev inte så arg på mig, det var ett ärligt försök från min sida.

Jag sa till Emelie att hon behövde inte styla håret för jag kände hon behöver inte hålla på hela kvällen med mitt hår plus är jag inte så pigg. Men nu blev jag blond igen, jag kommer skriva färgerna och mer om håret i ett annat inlägg. Jag är så tacksam att jag har Emelie, hon är min stjärna.

Nu ska jag gå och lägga mig, äntligen. Sov så gott fina ni 🙂

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Jag har använt Hair-talk sen i maj 2017 och då jag gjorde det så var ju tanken att man vill ha långt fylligt hår just för att det är sommar. När jag satte i mitt hår så var jag modell med min frisör på utbildning med Hair talk och då nämndes de inget om att man bör ta ut det om man åker utomlands mer än inte bada i klor vatten och det kontraktet man får skriva på så är det samma där, det står bada inte i klor vatten. Jag åkte på semester i augusti och har blont hår, jag badade inte i klor vatten men efter första duschen så blev löshåret orange. Jag har faktiskt kunnat rädda håret utan att ta ut det då jag använt mig utav Kevin Murphy Blonde Angel Treatment vid varje dusch i ca10min (duschar håret ca 2-3ggr i veckan). Så det går att rädda ett orange hår 🙂

  Linda 2017-09-18 16:39:30
  Svara
 • Gud, slagit mig FLERA gånger så tar mig tiden för att sprida lite love.
  Du SER SÅÅ mycket fräshare (hej stavning!) och gladare ut nu när du börjat träna och slipper ASET till ex i ditt liv… Det ger MIG inspo till livet överlag.
  ELIN- träningsmotivation nr. 1!! You go girl!

  Isabell 2017-09-16 18:09:43
  Svara
 • Jobbigt med hosta! Har själv hostat i 2(!!) veckor och det blir blev bara värre tills jag kunde vila. Ditt hår ser jättefint ut nu efter fixet hos Emelie. Hon är verkligen super! Tyvärr är mitt egna hår för tjock för Hairtalk så kan inte ha det i 🙁

  Caroline 2017-09-15 16:17:32
  Svara
 • Men alltså, detta är ju ett problem Hairtalk behöver ta tag i! Jag har haft många olika extensions under åren. Alltid varit vid medelhavet på somrarna med sol o salta bad, microringshåret från Toupema Belgal hade jag i flera år, blev ALDRIG missfärgat. Jag har fortsatt med Haitalk eftersom jag gillar tejpmetoden, men orange blir det var eviga gång. Det är på sommar o semester jag vill ha mitt fina långa hår, inte behöva plocka ut det när jag vill känna mig som finast! =( Tänker Hairtalk se över metoderna som används när de preparerar sina hår?

  Malin 2017-09-15 11:01:02
  Svara
 • Hej Elin! Hur många omsättningar brukar du göra innan du sätter i nytt hår? Står i valet och kvalet inför att göra en fjärde omsättning eller köpa nytt hår själv och är lite nyfiken på hur du brukar göra som använt hairtalk så länge 🙂

  Ida 2017-09-15 09:16:14
  Svara
 • Här har vi en som inte är nöjd med sitt senaste besök hos frisören! Hjälp önskas. Bad om en nyans mörkare än vad jag hade. Det fick jag nog, men överhåret känns dassigt och nästan grått vilket inte klär mig alls och underhåret har slingor som drar mot rött. En färg jag absolut inte klär i eller vill ha. Kan jag använda Revlons colorbomb för att ändra effekten på något vis? Ljusa upp underhåret och ge lite mer liv i överhåret? Vilket nummer ska jag ta?

  Annika 2017-09-14 14:32:40
  Svara
 • Älskar dina videos! Fortsätt gärna! 😀 Jag gillar dina vloggar mest!! 🙂

  Johanna 2017-09-14 13:12:51
  Svara
 • Såg att du skrivit att kavajen är från zara men hittade den inte på hemsidan, om den finns kvar kan inte du länka den? ?

  Astrid 2017-09-14 13:12:47
  Svara
 • Jättefin färg du gjorde på din kund, hur ska man beskriva den färgen för sin frisör? 😀

  Kristin 2017-09-14 09:40:21
  Svara
 • Tips för hostan: Nipaxon mot rethosta och Bisolvon mot slemhosta. Båda receptfria på Apoteket!

  Johanna 2017-09-14 07:26:01
  Svara
 • Lägg fokus på bloggen med kvalitativa bilder och inlägg som du har. VIDEOS är kul men det räcker väl med några per år. Du gör ju ganska långa videos också.

  ErikaJ 2017-09-14 06:58:51
  Svara
 • Hej! En fråga. Hur ofta byter du ut ditt hairtalk? Det ser alltid så fräscht ut! Mitt är inne på 5 månaden och det börjar nu kännas lite tunt och trist, men jag har inte råd att byta ut det ännu.

  Siri 2017-09-13 22:53:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!