TB: hur jag fått bredare och tjockare ögonbryn

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej mina vänner! 

Jag har fått så mycket frågor om mina ögonbryn och jag tänkte visa er hur jag färgar dom samt vilka produkter jag använder för att få dom tjockare och bredare. Vi tycker så olika när det kommer till bryn, vissa älskar att jag har breda bryn och vissa tycker det är jätte fult. Jag har en liten panna vilket egentligen gör att jag skulle passat i lite tunnare bryn men jag kan inte hjälpa att jag har den ansiktsbehåringen som jag har, haha. Det är inte så att jag målar som som två snowboard’s varje morgon, ni fattar.

Men jag tror att alla kan känna igen sig att när vi var yngre så existerade inte brynen, jag tänkte ta med er på en throwback i arkivet för rolighetens skull. Ta fram popcornen och var beredd på att skratta.

Här kommer vi till en hårt festade Elin alá 2009-2011. Som ni ser på bilderna så existerade inga ögonbryn, klart några strån kikade fram men jag kan väl inte skryta med något överflöd direkt. Jag får höra mycket ”Shit, du ser inte alls ut som du gjorde förr” HEELLLLL YEAH. Om man kollar bara för två år sedan och nu, jag måste visa:

Här har vi hela resan, det hände någonting 2016. När jag kollar tillbaka på bilder från 2015/16 så ser jag en väldigt olycklig Elin, jag kommer ihåg hur stressad jag var och min kropp förvandlades till någonting som jag inte ville vara i. Jag snittade 3-4 timmar sömn per natt, åt när jag hade tid (oftast riktigt dåligt) för jag jobbade 24/7. Jag tog tag i mitt liv årsskiftet 2015/16 och började träna med Emelie och reglerade både mat och tid för att jag skulle orka leva. När jag kollar på bilder, videos från denna tid så ser jag bara tomhet och en tjej som varken levde i ett bra förhållande – till sig själv och i den relation jag levde i. Visst jag har förstorat läpparna och använder botox regelbundet men det ser jag inte som den största förändringen.

Ska jag vara helt ärlig så struntar jag i om folk tycker ”Du har bara blivit snyggare med åren” som jag får höra jämt – tack för det men för mig handlar det om att jag mår så enormt mycket bättre i mig själv idag och det är det viktigaste för mig. Jag har gått igenom mycket bra och dåligt, är det någonting som skiter högblankt i är det värdering i vikt. Självklart mår jag betydligt bättre nu när jag blev av med alla överkilon, jag är stark i kroppen och känner mig så nöjd med hur jag ser ut nu men lova mig att aldrig, aldrig värdera en annan människa mer eller mindre pga ens vikt.

Jag skulle aldrig skämmas över dessa bilder eller videos där jag kanske inte känner mig som snyggast men vafan, livet handlar om förändringar och olika skeden i livet som man måste gå igenom. Den största trisslotten jag har vunnit hittills är att jag har blivit en betydligt bättre människa, på insidan och yta är verkligen inte allt. Jag stävar mer efter att bli en bra människa mot mig själv och mot andra människor i min omgivning, det är viktigast för mig.

Men tillbaka till brynen, här ser ni hur jag färgar mina bryn. Om jag inte färgar dom så blir som helt vita och för att jag ens ska få någon tjocklek i dom så måste håren färgas. Jag har gjort ett inlägg för längesedan där jag går igenom steg för steg hur jag gör, HÄR (KLICK).

Om jag inte använder produkter från Benefit (klick) så använder jag dessa från Anastasia Beverly Hills. Jag börjar alltid att fylla i med ”Dip Brow Pomade” i färgen ”Medium Brown”. Sedan borstar jag i en färgad gel (min favorit – KLICK)  i färgen ”Granite”. Jag måste alltid säkerställa att brynen håller sig på plats hela dagen då jag har mycket hår. Då använder jag alltid denna (klick) och sedan är jag klar. Jag kommer inte ihåg hur allt började men jag vet att jag började spara ut ögonbrynen helt och efter ett tag kom jag på att om jag färgar brynet som jag ville ha det så blir dom automatiskt tjockare – vilket fungerade. Jag noppar väldigt sällan, det är någon hår här och där som jag tar bort men annars låter jag dom leva sitt liv.

Såhär gör jag, precis det jag skrev ovan visar bilderna. Fylla i med penna eller dip pomade, färgad gel och avslutningsvis genomskinlig gel!

Men jag måste också säga en sista sak, jag tror att detta kan vara HEMLIGHETEN. Min älskade vän Felicia tipsade mig om en primer som ska göra ögonbrynen fylligare och växa till sig bättre – HÄR ÄR PRODUKTEN klick. Jag började använda den morgon och kväll för 1-2 år sedan, det gör jag fortfarande och det har blivit en rutin för mig. Testa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vart gör du dina läppar? Så fina!

  s 2017-11-15 20:28:36
  Svara
 • Hej

  Har du opererat din näsa?I så fall var?

  Christel 2017-11-13 21:25:06
  Svara
 • Jag gillar stora bryn, om de är välskötta så att säga. Som dina. Jag har sparat i några år nu och inser att detta är vad jag av naturen får i form av bryn. Det ena har så glest med strån längst fram, riktigt sorgligt, medan det andra är ok numer. Överväger 3D för bara fylla i några strån, men är orolig att ångra mig. Ska testa primern.

  Annika 2017-11-06 12:51:41
  Svara
 • Du är så otroligt vacker! Precis som du skriver så syns det att du är lyckligare än någonsin, både in och utsida. Du skriver verkligen så vettigt och sunt kring detta. SOM du förtjänar lycka. Vill även tillägga att dina inlägg är verkligen välgjorda, har aldrig fått så tydliga steg för steg tips, och även fast jag aldrig någonsin är i närheten av din skicklighet så är det en stor hjälp på traven för en kass smink och hårtjej som jag är- så TACK! Just det, älskar din och din fästmans vloggar! KRAM och ha en fin vecka

  Åsa 2017-11-06 07:44:57
  Svara
 • Alltså Elin du är så vacker rakt igenom och ininspirerande! Är så skönt att få läsa om transformationen du har genomgått senaste åren både med din relation till kost dig själv o mindre bra förhållande!( samt fighten med ögonbryn)

  Älskar hur ärlig och äkta du är i din blogg, att du visar både fina stunder o mindre roliga!

  Har själv fastnat i ett sånt hjul där kroppen inte alltid hänger med eller får det den förtjänar. Men du inspirerar verkligen mig till att jobba på det! Ville bara säga det! Kram ?

  Olivia 2017-11-05 13:18:12
  Svara
 • När jag var va 14 var det 1996 och då hade alla supertunna ögonbryn. Inte jag dock eftersom mina var tjocka naturligt men jag plockade dem alldeles för mycket.
  Jag har vänner som fortfarande plockar bort brynen av vana antar jag och jag tycker att det går bort en del av ansiktsdragen på nåt sätt. Ser kalt ut.

  ErikaJ 2017-11-05 09:00:10
  Svara
 • Har också låtit mina ögonbryn växa ut och alla, inklusive jag själv, är nog chockade över formen. De är helt enorma. Men! När jag ser mig själv i spegeln nu så ser jag ett ansikte med naturlig form och symmetri, vilket jag har noppat bort förut för att bli den där mainstream tjejen med neutralt utseende. Men jag är ju jag! Häftigt!

  Cissi 2017-11-04 20:14:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!