dom skönaste, vida byxorna har ni här

– Inlägget innehåller annonslänkar –

BYXOR – (klick) TRÖJA (klick)

Hej bästa ni! 

Hur mår ni idag? Jag ligger i vår magiska soffa och njuter bara, så skönt. Men status med lägenheten är densamma just nu, vi väntar in en offert på renoveringen så vi kan klubba det och försöka hitta ett boende i en månad, haha. Ja ni hörde rätt, vi komme inte kunna bo hemma på en månad vilket gör att vi måste hitta en temporär lösning. Om någon vet ett bra hotell som man kan bo långtid eller någon som vill hyra ut sin lägenhet i en månad i Stockholm City, hojta till.

Vår första tanke var att åka iväg till solen i två veckor så halva tiden går och vi får ha det skönt. Men ska jag vara helt ärlig så är varken jag eller A sugen på att åka iväg mitt uppe i allt – låter konstigt kanske men så är det. Sen ska vi renovera, gifta oss och att åka iväg en långresa kostar mycket pengar – så vi måste hålla igen lite. När jag vet mer så återkommer jag om det, så peppad – jag tror ni kommer tycka om allt nytt som kommer hända med lägenheten.

Men hur som, förra veckan checkade jag in på AG’s två gånger och denna gång åt vi middag med några av A’s vänner. Jag kände att den mastiga köttbiten dagen innan räckte för denna månad så jag testade deras tryffelrisotto med palsternacka (tror jag det var). Till det tog jag en tomatsallad och fasen vad gott det var. Jag älskar allt som är krämigt, mina största last i livet är sås och ostar. Det kanske inte är den bästa fitspo lasten men vem sa att man måste slava under det?!

Vad har ni för laster i matväg? 

Jag ÄLSKAR denna tröja, den är helt magisk. Jag hade uppsatt hår också, det är inte det händer kan jag lova.

Min älskade fästman, det är fortfarande lika pirrigt att säga det. Ni förstår nog inte hur mycket kärlek detta är på två ben ❤️

Vi hade en helt underbar kväll, den gick väldigt fort bara. Maten var jättebra, dock måste vår servitris vaknat på fel sida för hon var inte alls trevlig att ha kring bordet. Varje gång jag varit där så har jag förvånats över att dom alltid är så trevliga och mysiga där, även servitrisen dagen innan var helt underbar. Men just denna tjej var så otrevlig och det hände saker under middagen som hon verkligen kunna skött snyggare. Men aa, det kan inte alltid vara perfekt och alla kan ha en dålig dag men lite besvikna blev vi på hela middagen. Men jag måste påminna er igen att klicka hem dom skönaste, höga, vida och härligaste byxorna som finns (HÄR-KLICK). Det var många som frågade om storleken och jag har M i mina. Här hade jag dom svarta och dom blå första kvällen (klick). Ett brutalt bra tips från mig, lever i dessa byxor just nu ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hejsan! På Sky Hotel Apartments kan man bo under en längre period om man vill! De har flera olika hotell-lägenhetstyper att välja mellan. Nummer till dem i Stockholm är 08-518 000 00.

    Hotell Stockholm

    Elin 2018-01-25 15:51:28
    Svara
  • Kolla på Motel L i sjöstan! De har långtidsuthyrning 🙂

    Piia 2018-01-25 12:45:23
    Svara
  • Min last är pommes frites! Det är så gott att man dör.

    ErikaJ 2018-01-25 06:17:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!