ont i nacken av yoga? Renoveringsstatus & favorittröjan

TRÖJA (klick) – Jag har tipsade om denna underbara tröja i höstas (inlägget) och den ”still going strong” och jag använder den varje vecka. Den finns i beige och lila, såg att grått var slutsåld men fann en identisk HÄR (klick). Men jag har en i beige också, för 390 kr så får ni en mjuk dröm på kroppen. Glasögonen är från Tom Ford ❤️

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Jag är inte helt hundra, eller min nacke/skulderbladen är helt sargade efter Yogan igår. Jag har länge velat testa på Yoga just för att jag tror det kan vara bra för mig och min själ. Jag tror dock inte att jag kommer bli ett totalt fan av det men jag vill verkligen lägga till det som en del i min träning. Jag och Emelie (Hairtalk) gick tillsammans igår och vi testade på ett basic-pass där dom går igenom grunderna och varför man gör vissa saker. Hon som höll i passet var så härlig och hon var super duktig. I och med att jag inte kan någonting så var jag tvungen att kolla upp på henne hela tiden för att se vad man skulle göra, vilken jag tror kan vara anledningen till min smärta i nacke/skulderblad?

Har jag några erfarna yogisar som vet varför det kan blivit såhär? Jag trodde först att det var träningsvärk men jag går med konstant träningsvärk och det har aldrig känts såhär tidigare. Passet i sig vill jag gå några gånger till för att verkligen lära mig men om det ska göra såhär ont så kanske inte yogan är skapt för mig?

Såhär ser renoverings-status ut just nu. Bokhyllan börjar byggas ihop och imorse vaknade jag av några grabbar som skulle börja med kontoret. Det ska målas, läggas heltäckningsmatta samt platsbygga en bokhylla där också. Ni ser vårat fina matbord till vänster va? haha… Vi sitter på golvet med en Ikea-pall som bord och äter, vad gör man inte för ett fint hem. I och med att vi bott på hotell och ätit ute i 11 dagar så vill jag inte gå på en restaurang på flera år känner jag. Dels kostar det multum med mat ute i Stockholm och jag som tycker om att laga mat, göra matlådor och äta hemma så sitter jag gladeligen på golvet och äter.

När byggarna inte är här så är dom i verkstaden och bygger ihop alla delar på bokhyllorna. Jag fick dessa bilder i em av Sebban, jag tror det kan vara bokhyllan i kontoret. Det har gått två veckor nu och det tär kan jag lova, dock har dom hunnit väldigt mycket på kort tid men det är svårt när man har ett jobb som spenderas mycket hemma. Att filma eller fota är nästan omöjligt och jag vill inte störa dom heller när det jobbas på för fullt här hemma. Men jag vet att det kommer vara värt det och jag vet att det tar tid. För varje dag händer det saker här hemma som både jag och A blir så glada för, vi kommer få vårt drömhem.

Jag längtar tills den dagen vi kan äta middag vid köksbordet, sjunka ner i vår underbara soffa och slå på en serie på Netflix med en godisskål i handen. Råka somna till och vakna till för att sjunka ner i det mysigaste sovrummet som finns. Den dagen hörrnii, det är min största önskan. Vi har levt i flyttkartonger sedan oktober förra året och vilken livsprövning detta är, haha. Men det positiva är att man uppskattar så mycket mer än innan ❤️

Nu hejar vi på Sebban och gänget, dom är grymma!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Antingen kan det vara att du har belastat fel &spänt dig eller så har du kommit åt muskler som inte varit så tränade innan.
  Jag har aldrig fått ont av yoga mer än träningsvärk.
  Var rädd om nacken. ♡

  Ann-Sofie 2018-02-22 08:13:41
  Svara
  • Svar på Ann-Sofies kommentar.

   Ja jag tror jag spände mig så mycket när jag kollade upp hela tiden 🙁 Det känns mycket bättre nu. Tack för input ❤️

   Elin Johansson 2018-02-22 20:04:32
   Svara
 • Är frisör precis som dig , och vi är ju båda utsatta i vårt yrke med förslitningar på både nacke, axlar mm.
  För precis ett år sedan fick jag ett diskbråck i nacken efter ett yogapass, vi körde intensivt med en nackrörelse/ övning, vaknade på natten med dom värsta smärtor jag nånsin haft i min arm, nervsmärtor .
  Tydligen så är jag rejält överrörlig och då är det inte bra med yoga, har jag nu fått lära mig.
  Hoppas du snabbt blir bättre .

  Ann-Charlotte 2018-02-21 18:29:44
  Svara
  • Svar på Ann-Charlottes kommentar.

   MEN NEJ???? Fasen vad jag lider med dig, oh shit. Jag hoppas verkligen du blev bättre. Men tack för att du delade med dig, jag ska tänka på det ❤️

   Elin Johansson 2018-02-22 20:05:30
   Svara
 • Yoga är ju egentligen oändlig stretchning och det är nog det du känner. Det var ju ditt första pass. Men även att du var tvungen att kolla upp på instruktören spelar nog in.
  Det blir nog inte så illa igen nu när du gjort ditt första pass ☺

  Mathilda 2018-02-21 16:40:39
  Svara
 • Gud vilken fin tröja!

  Emma 2018-02-21 14:50:31 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • Jag är ingen yogaexpert, men jag har tränat dagligen i tre månader nu. Jag kör hemma med Youtube och Yoga with Adriene (hon är helt amazing!!!).
  I början kände jag likadant, att jag fick ont i nacken, just för att jag tittade upp på skärmen hela tiden. Nu tittar jag nästan inte alls för jag har lärt mig poserna och även flowet lite grann.
  Har haft problem med min nacke INNAN yogan och nu efter tre månader så är den klart bättre!
  Skulle vilja rekommendera Foundations of Yoga på Youtube (med Adriene). Det är 40 videoklipp på 5-15 min där hon går igenom alla poser en efter en. Vad man ska tänka på och så där. Gör en varje dag!

  Då kan du poserna sen när du kommer till passen och då behöver du kanske inte titta upp så mycket. Eller fortsätt med Adriene för hon ger så mycket mer än yoga =)

  Tina 2018-02-21 08:49:25
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Det ar jattemanga som har tipsat om Adriene, kanner att jag verkligen maste testa hennes videos nu. Alla sager att hon ar sjukt bra.

   Cami 2018-02-22 21:44:48
   Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Detta var ett jättebra tips. Jag tänkte det också, lära mig grunderna hemma så när instruktören säger hur man ska stå så vet jag det redan. Tusen tack, ska göra så 🙂 KRAM

   Elin Johansson 2018-02-22 20:07:17
   Svara
 • Jag tror bara du använt små muskler som du inte gjort tidigare. Själv fick jag det också i början. Tro det var nedåtgående hunden som gjorde det.

  L 2018-02-21 06:44:03
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Ja, precis – vi gjorde den väldigt mycket så kollade jag upp hela tiden. Ska ge det en till chans 🙂

   Elin Johansson 2018-02-22 20:07:47
   Svara
 • Hej! Tror att du kanske spänt dig på något konstigt sätt, kanske för att du kollade på instruktören hela tiden. Jag tycker det är bra med sådana klasser där instruktören väldigt utförligt säger hur man ska göra (typ pratar hela tiden) så behöver man inte titta lika mycket. Jag var också en typisk gymtjej (alltid varit) tills i höstas då jag kände att jag verkligen var tvungen att ge yogan en chans för att lugna mitt psyke och stretcha ut min stela kontorskropp. Kan säga som så att jag typ fick tvinga mig igenom de 10 första passen, vilket även inkluderade många ”känna sig sämst i värden” moment, men nu är jag HELT fast! Hade aldrig kunnat tro det för ett halvår sen då jag alltid tränat mer högintensivt. Det sjuka är att yogan gett väldigt mycket resultat både utseendemässigt och styrkemässigt med på såpass kort tid. Känns verkligen som jag hittat min träningsform nu, så ge det några chanser är mitt tips! Tilläggas kan även att jag provade ett antal olika yogaformer och instruktörer innan jag hittade min favorit 🙂

  Annie 2018-02-20 21:53:06
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Åh, men tusen tack för att du delade med dig. Jag vill verkligen ge det fler chanser och få in det i min träning 🙂 Så kul för dig att du känner dig så bra med yogan. Uppdaterar efter mitt andra pass 🙂 kram

   Elin Johansson 2018-02-22 20:08:54
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!