fylla i bryn med penna & en galet bra foundation

Hej vänner! 

Många har sett att jag valt att smala av mina bryn lite och ska jag vara ärlig så är det lite ovant och det har tagit ett tag att hitta rätt produkter för att fylla i dom med. Jag färgar mina bryn varje vecka så det ska vara enkelt för mig att fylla i dom snabbt på morgonen. Hur jag färgar dom har jag visat HÄR (klick), så det är bara kika in där. Jag har alltid använt en pomade när jag fyllt i dom men det har också resulterat till att ögonbrynen ser väldigt skarpa ut och det kan bli för hårt så jag tänkte: Om jag färgar brynen en gång i veckan, fyller i med en penna och en färgad gel så kanske det blir naturligare.

KOLLA HÄR:

ÖGONBRYNS PENNA (klick)FÄRGAD GEL (klick)

Nu kanske det inte ser ut som värsta skillnaden men det är lite det som är poängen. Jag vill att det ska gå snabbt och enkelt att fylla i dom på morgonen och jag har kommit på att penna blir mycket mer naturligare och inte alls lika skarpt som med pomaden. Sedan testade jag en färgad gel som jag blev kär i, bara kika in den ovan. Testa detta vänner, jag är så nöjd med min nya bryn-rutin.

 

Sen vänner, kom ni ihåg när jag var hos M.A.C och testade ut en ny foundation. Jag testade den i veckan och sedan dess har jag inte kunnat sluta kolla mig i spegeln. Nu tog jag dessa bilder i rent dagsljus, inga lampor – nada. SER NI??? Där är med puder 99 kr (klick) men annars ingenting mer på huden. Jag lägger foundation på handen och sedan duttar på med en svamp (klick). Den såg helt annorlunda när jag duttade på den själv med svamp än när jag blev sminkad. Jag tror jag gått från palett-torsk till foundation-torsk. NI MÅSTE HA DEN!!!

Här är jag färdig sminkad, helt galet!

BÄSTA HIGHLIGHER – (klick) – använder även som den ljusaste skuggan på ögonlocket. Vet inte hur många gånger jag tjatat om denna men i och med att det är en trio så är den så användbar.

Jag har den i färgen NC 15 – den kostar 295 kr och ni kan klicka hem den HÄR – KLICK ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Tack snälla du får tipset! Köpte den i fredags och kunde inte varit nöjdare! Toppar med MAC select powder NC15, blir toppenresultat.

  Annie 2018-03-04 16:40:50
  Svara
 • Hej Elin, vilken färg har du på anastasia pennan? Är det medium brown? Kram!

  anna 2018-02-27 15:38:34
  Svara
 • Jag gillar de nya brynen!!

  Annika 2018-02-26 10:34:43
  Svara
 • Herregud vilken fin sminkning!!! 😀

  Elin 2018-02-25 11:46:10
  Svara
 • Elin, hur gör man om man vill spara ut sin naturliga hårfärg? Är det tillåtet att tona (ej utväxten och de nya delarna som har den naturliga färgen) eller ska man inte röra det alls?

  Maria 2018-02-25 07:58:24
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Jag färgade det färgade håret lite mörkare så det inte skull bli en sån stor kontrast.

   Kan ju se kul ut om man har blond utväxt och mörkt resten, som att man är flintis.

   ErikaJ 2018-02-25 15:02:08
   Svara
 • Myyyycket bättre med dessa bryn!

  Kan du snälla göra ett inlägg om din hudvårdsrutin .. vet att du nyss gjorde det men kan du recensera dem produkterna ovh gärna jämföra med yves rocher som du gillade som är billigare. Älskar hudvård.

  N 2018-02-25 01:15:00
  Svara
 • Vad heter foundation från Mac? Finns ingen länk el namn 🙂

  Jennie 2018-02-24 19:42:57
  Svara
 • Hej och tack för alla tips.
  Visst hade du färgen 020 på Dior Forever?
  Jag har också det och tänkte att då kan jag beställa samma nyans som dig på MAC?!
  Hur upplever du den jämfört med Forever? Jag är beroende av den men letar efter ett billigare alternativ till vardags.
  Tack på förhand?

  Ammi 2018-02-24 19:11:17
  Svara
 • Länken till ögonbrynsgelen funkar inte. Är nyfiken på den!

  Lina 2018-02-24 18:54:41
  Svara
 • Det blev jättefint! Du är såå mycket snyggare med bryn i normal storlek, tidigare tog de liksom över hela ditt ansikte. Hoppas trenden går mot mer naturliga bryn nu, tycker inte någon klär de där jättetjocka målade Instagram-brynen. Lagom är bäst. 🙂

  M 2018-02-24 18:33:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!