Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TVÅ GALNINGAR

God morgon fina ni! 

Jag sitter och skriver ett inlägg om min ”Hollywood” behandling igår, kika in senare så får ni läsa om årets glow. Men igår hämtade A Stitch hos Annica och vi hade för första gången en myskväll framför tv:n i soffan. Det låter kanske så skevt men ni förstår inte hur mycket jag längtat efter just det. Vi åt tacos, åt godis och kollade på serien om OJ. Simpson på Nettan ”Netflix”. Som jag sa i Woman Up podden i veckan så älskar jag brott, rättegångar och utredningar så därför tänkte jag se serien. Jag har sett dokumentären på SVT förr men många har sagt att serien är grymt bra, någon utav er som sett den?

En sak, båda våra hundar – Torsten och Ester är vana att sova länge på morgonen. När vi tar sovmorgon så kan vi lätt sova till 11.00 men i morse vaknade jag vid 08.30 att Stitch stod på mitt huvud och ville något. Vi gick upp och släppte ut dom snabbt och försökte sedan somna om men solen sken in som bara den så det gick inte. Så det var bara att gå upp, göra grötfrukost och börja jobba framför datorn.

Den skiljer, jag tror två månader mellan dom men Ester är mycket större än Stitch – sötast är dom ❤️ Vi hörs lite senare, ni måste testa denna ansiktsbehandling säger jag bara. Ha en mysig lördag vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson