bor i en galleria, pasta är livet och den snyggaste blazern

Men hallå, hej! 

Vilken dag vi hade igår, är helt lyrisk av lycka. Det har varit minusgrader och snö i flera månader hemma och att komma ner hit till ett strålande väder och behöva ta av sig jackan för att jag håller på att svettas ihjäl, det gjorde allt för mig just nu. Vi checkade in på TownHouse Galleria som är ett hotell som ligger inuti denna maffiga galleria. Tanken att ha Gucci under mig är rätt mysigt kan jag känna. När man öppnar fönstret och kan kolla ner på alla människor som äter, shoppar och umgås är så härligt. Vi bytte om efter flygresan och begav oss mot shopping och flera matstopp.

Vi rev av en pussbild framför Duomo kyrkan, herreminskapare vilket ståtlig pjäs ❤️

Jag kan inget annat säga än WOW!

Sedan traskade vi in på Gucci (såklart) och det blev två köp därifrån faktiskt, tänkte visa er vad det blev senare. Min karl är hopplös, totalt hopplös – haha!

Rätt nöjd här ändå!

Efter en förmiddag av shopping så var det dags för lunch. Vi tog lasagne, rött vin och middagen avslutades med en espresso. Måste säga att lasagnen var riktigt god, längesedan jag åt en lasagne i denna klass.

Det var många som frågade vart mina sneakers är ifrån och ni hittar dom (HÄR) för 399 kr

Shit vad ni tycker om min kappa, jag med ❤️ Dock så finns den inte att köpa längre, eller jo – i en lite mörkare färg. Jag skrev om det i förra veckan, ni kommer till inlägget HÄR (klick) så får ni all info om kappan.

Sedan var det dags för ett stöd-käk igen, vi tänkte äta ofta men mindre. A kan ju italienska och allt går så smidigt, även om båda är bra på engelska så när ena kan språket flytande så är alla så mycket trevligare och vi får en grym service – hur kan det vara så? Jag kan inte se mer arisk ut så syftar mer på A men alla vi stött på hittills har varit så trevliga och tillmötesgående.

Det var så många som frågade mig idag på IG vart min kavaj/blazer är ifrån och jag vill gifta mig och dö i denna blazer. Ni finner den HÄR (klick) och prislappen ligger på 1495 kr. Det finns matchande byxor till, så snyggt!

Som sagt, vad tvungen att TA AV MIG jackan för att undvika vallningar, underbart ändå!

Vi tog en stödvila på hotellet innan vi käkade middag, men jag var helt död så vi åt upp rätt snabbt och köpte med oss glass på promenaden hem och totalt däckade. Har så mycket mer bilder från gårdagen men känner att det blir ett uppslagsverk så jag delar upp allt. Men nu ska vi ta tåget till Bologna för att besöka CosmoPak mässan hela dagen. Som jag skrev på IG så kommer jag ”mini” vlogga på story hela helgen så för er som missat vad vi haft för oss igår – kika in min story (StyleElin). Ha en underbar lördag vänner, PUSS ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej!
    Måste bara börja med att säga att jag älskar din blogg, så mycket inspiration, både med inredning, kläder, beauty. Du är så vacker.
    Nu till min fråga – vilket märke det är på dina solglasögon? Så snygga.
    Mvh
    Iréne

    Irene 2018-03-18 20:18:28
    Svara
  • Hej! Förstår vad du menar när du säger arisk – men det är nog inget begrepp du borde fortsätta använda. Dess mening syfar till att det är något bättre än andra etniciteter. No harm done men tänk efter och använd det inte i fortsättningen!

    Ni ser ut att ha det jättemysigt, ha en fortsatt trevlig resa.
    Kram

    Emma 2018-03-18 19:58:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!