här har du dom bästa hårinpackningarna

1. LÄNK 2. LÄNK 3.LÄNK 4.LÄNK 5.LÄNK6.LÄNK7.LÄNK8.LÄNK9.LÄNK

GOD MORGON! 

Nu försöker vi radera ut denna dystra vecka av sjukdom och blicka framåt. Men alla här i livet mår dåligt och är sjuka, det vore konstigt om allt var guld och gröna skogar dag ut och dag in i bloggar känner jag. Jag ska ta mig i kragen och bege mig till salongen, men först ska jag fixa mina naglar för nästa vecka åker jag till Milano igen och då måste klöset vara helt.

Jag började med en serie eller det blev en serie tips-inlägg som ni uppskattade så mycket och hart givit mig tips om inlägg där ni ville jag skulle tipsa om olika produkter. Det började med att jag listade DOM BÄSTA LEAVE-IN PRODUKTERNA (klick) och sedan gjorde jag samma inlägg OM DOM BÄSTA HÅROLJORNA (klick). Kika in om ni mot förmodan har missat dom.

Idag är det dags för hårinpackningar och vem älskar inte dom? Vi är rätt dåliga på att regelbundet ge håret näring och låsa in, det är oftast ett moment som man gärna ”tar det sen”. En hårinpackning är dom en body-lotion tycker jag. En hårinpackning ger håret skydd, näring och det är extra viktigt för dig som färgar, bleker, stylar med värmetänger etc att ge håret extra fukt och kärlek.

Jag har valt ut mina favoriter men en inpackning som jag alltid går tillbaka till är det denna från Joico (klick). Den är helt magisk för torra och färgade hår som vill ha lite kärlek och lyster. Ett bra tips är att schamponera håret som vanligt, gå ur duschen, handdukstorka – alltså skippa balsam. Stå framför spegeln och applicera inpackningen med en bred kam (tips-klick). Fläta eller vira in håret i en duschmössa (tips-klick)och sedan är det bara att gå och lägga sig.

På morgonen sköljer du igenom håret ordentligt och stänger håret med balsam. På tal om balsam: 

Ni undrar säkert varför jag valt att lägga till ett balsam i en lista för hårinpackningar?! Jo, detta balsam är helt makalöst bra. Jag använder endast detta balsam på dom kunder jag färgar, hår som är torra, hår som är jättesvåra att reda ut eller dom som behöver en skön kylande känsla i hårbotten. Jag har skrivit om detta balsam flera gånger men om ni inte har testat det, GÖR DET —> klick.

Redkens nya ”Mega Masker” är livet, just denna (nummer 4) för tjocka, grova hår är ett riktigt bra tips. Men annars är det bara att välja och vraka det ni känner utav listan och är det något ni vill fråga mer om för att kunna välja så är det bara att kommentera.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin. Skulle du inte kunna tipsa på hur man kan framhäva sina egna lockar? Tänker gärna på basic budget nivå! (Helst slippa locktång utan tänker endast självfalls lockar).

  Julia 2018-04-12 17:35:43
  Svara
 • Är någon av inpackningarna silikonfria?

  Elin 2018-04-12 10:27:55
  Svara
 • Älskar dina hårtips! Har redan köpt Redken anti snap och Redken oljan. Ser redan skillnad! Undrar vilken hårinpackning som passar bäst. Har färgat och slibgat hår. Topparna blir lätt slitna och torra med hårbotten blir fet. Jag har tunt hår som är svårt att reda ut, dock enklare nu med Redken oljan.

  Sara 2018-04-12 08:24:31
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara 🙂 Du kan välja vilken som helst egentligen. Men om jag fick välja skulle jag välja nummer 7 🙂 KRAMAR

   Elin Johansson 2018-04-16 21:58:30
   Svara
 • ÄLSKAR dina tips-inlägg. Vet inte om du gjort ett inlägg om detta innan eller skrivit om det men jag undrar över ALLT gällande hår. Hur viktigt är det med bra schampo/balsam? & vilka är dessa? Testat säkert ett 20-tal som jag fått hjälp med att hitta inne i någon butik men har varit som att vara slänga iväg pengarna..

  Therese 2018-04-12 08:20:28
  Svara
 • Hej Elin! Skönt att du mår bättre! 🙂

  Vad passar extra bra till ett långt, lockigt, frissigt hår? Ganska tjockt. Tack på förhand!!

  Ebba 2018-04-12 07:59:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!