VLOGG – HÄNG MED MIG PÅ SALONGEN

GOD MORGON BÄSTA NI!

Hoppas allt är bra med er. Jag har ju en vlogg att bjussa på denna onsdag. Ni kommer ihåg att jag var hos Emelie på Hairtalk och fixade mitt hår i fredags (klick)? Sen att jag färgade ett magiskt hår på salongen (klick)?! Jag vloggade hela dagen och här har vi den 🙂 Jag ska slänga i mig frukosten och springa till salongen och senare i em ska jag på event och kika in ”Marc Jacobs Beauty”. Ha en underbar dag vänner – PUSS!

Hoppas ni tycker om dagens vlogg och har ni några funderingar så är det bara att kommentera 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alltså älskar dina vloggar! Hoppas det kommer fler snart!!!! 🙂 det är så kul att få följa med i salongen och på event!

    Carro 2016-10-26 19:07:42
    Svara
  • ni svarar inte på skötsel frågan:)?

    Lina 2016-10-26 15:00:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!