Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅRSRESUMÉ 2017 APRIL, MAJ & JUNI

Innehåller annonslänkar

I början på April så var det pressdag hos Vass PR där många vårnyheter presenterades och det var fullt med härliga människor där som vanligt. Den underbara primern från Marc Jacobs Beauty (klick) var absolut vårens höjdpunkt.

Direkt efter Vass PR eventet så åkte jag och spraytanna mig, snabbt hem för att packa väskan inför BARCELONA resan tillsammans med Hairtalk Extensions. Jag fick möjligheten att hänga med mina favoriter, Emelie och Louise. Vi fotade massor med content inför lanseringen utav Hairband’et som kom ut innan sommaren. Det var en av dom bästa resorna jag gjort detta år. Vi gick på Bruno Mars konsert, åt fantastiskt god mat, var ute och dansade, drack sangria i mängder och hade det gött helt enkelt.

Jag fick hoppa omkring i långa kjolar och fluffigt hår, lycka!

Jag gjorde också den ultimata guiden för brunetter, hur ni håller hårfärgen glänsande vacker så länge som möjligt. Ni kommer till hela guiden HÄR – klick!

Jag fick spela in en sommarlook tillsammans med Lyko och den här dåren, finaste Momo ❤️

I slutet av april gick Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017 av stapeln i Blå Hallen där jag är jurymedlem. Jag kände mig fin i en klänning från Valerie, svallande hår och matt läppstift. Jag är faktiskt jurymedlem även 2018, längtar så mycket tills galan i vår.

 

Jag tackade april med att göra ett magiskt blont svall alá Elin, älskar att jobba med hennes hår.

Bilderna från Barcelona kom och guiden hur du kan få denna fylliga look på mindre än 1 minut, ni kommer till inlägget HÄR-KLICK.

Jag fick ett snyggt vår-svall utav Emelie på Hairtalk och kunde inte bli nöjdare samt redo till sommaren – helt klart.

Jag försökte testa hur det såg ut att ha mörkt hår, älskar brunt hår!

Jag fick också upp ögonen för denna lätta men ack så bra foundation för ynka 149 kr (KLICK), ni måste testa den – används fortfarande.

Här ni mina vänner, april/maj var startskottet på min fantastiska kärlekssaga. Jag började träffa A då och min värld vändes upp och ner ❤️ Jag kommer ihåg från den dag vi började prata, vi satt uppe hela nätterna och pratade i telefon (om vi inte sågs). Vi smsade hela dagarna och så fort jag kom hem, jobbat klart framför datorn så ringdes vi och somnade inte förens 03-04 på nätterna. Det måste vara förälskelse som gav mig (oss) energi att orka med att jobba eftersom ingen utav oss sov. Jag skulle åka iväg till Bryssel, tillsammans med Revlon och min älskade vän Felicia – i samma veva som vi hade börjat träffas och jag kom ihåg hur jobbigt jag tyckte det var – jag ville vara hemma och vara med A.

Under hela resan till Bryssel pratade vi varje dag, A skrev alltid och frågade hur jag mådde och hur allt gick. Vi skrev alltid god morgon och god natt, även fast vi hade ett fullspäckat schema. Jag sa till Felicia där och då, nu har jag hittat honom – mannen i mitt liv.

Den 14 maj fyller nämligen A år och vi hade inte träffats så länge men jag ville verkligen överraska honom med något. Jag kom ihåg hur jag pratade med alla vänner, kunder och kollegor vad jag skulle göra. Alla sa till mig att chilla, ni har inte träffats så länge så lägg inga större summor, tanken som räknas. Well, ni känner mig – jag kände i hela kroppen att han är ”the one”. Skiter det sig så har jag i alla fall haft en pang-kväll.

Jag struntade i vad alla sa men, Ariane (min vän) sa: ”Eh, boka sviten på Grand Hotel” – det är ju du att göra det. Haha, jag tog henne på orden och bokade en svit på Grand, köpte upp champagne, choklad och frukt. Jag totalt lurade honom, planerade allt in i minsta detalj och jag hade till och med fixat hundvakt åt båda hundarna. Jag har aldrig sett en så stressad person i taxin, jag njöt så mycket – haha. Jag lät han beställa upp vad han ville till frukost så hans födelsedag kunde börja på bästa tänkbara vis. Kan lova er att han blev glad ❤️

Kär och galen var det dags för personalfest samt get together fest med mina älskade tjejer på Kasai. Jag kommer så väl ihåg denna kväll, jag såg några nötter jag hade dejtat tidigare som kom fram. Jag var så klar med mitt dejtande och kunde för första gången säga – ”Jag är inte intresserad, tack nej men nej tack”. Jag var så himla kär i A och ville egentligen bara hem till honom, vi smsade hela kvällen och han önskade mig en magisk kväll. Jag kände för första gången ett lugn, jag kunde bara dricka hotshots med mina vänner, dansa loss och ha så förbannad kul utan att behöva tänka på killar…

Annica ändrade sig för 3-11:e gången, nu blont hår med ett svallande Hairtalk ❤️

I slutet på maj början på juni åkte jag och A till Gotland, vissa av dessa bilder har jag aldrig lagt upp (förutom i efterhand på Instagram). Både jag och A kommer från tidigare dåliga förhållanden och vi visste någonstans att vi kommer får reaktioner, så vi ville hålla det rätt chill i början så vi kunde njuta bara vi. Denna resa var så viktig, vi pratade mycket, vi lärde känna varandra så mycket bättre och allt kändes bara bättre och bättre. Det var lite riskabelt att dra iväg tillsammans så tidigt men vi fick feeling och drog bara.

Jag guidade er om hur jag fönar håret torrt, ni kommer till inlägget (HÄR – Klick).

Well, om jag tyckte att Grand Hotel var en bra födelsedagspresent så går det inte att bräcka A’s magiska överraskningsresa/födelsedagspresent till mig. Vi åkte till Budapest och herregud vilken resa, shit vad tacksam och glad jag var/är för den resan. Vi bodde så enormt fint, underbart väder och jag ville aldrig att helgen skulle ta slut. Det kittlar i magen bara utav att tänka på den ❤️

Ida fick ett svallande, kall/beige blont hår ❤️

Jag tränade på som en tok innan Emelie skulle till Italien över sommaren, så trött tjej – haha.

KAN vara en av dom bästa serierna för färgat/torrt hår – ni hittar dom HÄR – klick

Juni rullade på riktigt bra, jag och A spenderade all den tid vi bara kunde med varandra och jag jobbade mycket.

Jag spenderade midsommarhelgen med familjen och hundarna (minus Ester) i Gävle.

Avslutade juni med dessa skönheter på Brillo. Löjromspizzan är magisk och det kan varit min uteserverings-debut – trevligt var det i alla fall ❤️

Sammanfattningsvis:

Dessa tre månader var startskottet för mycket lycka och jag kommer ihåg att mycket gick bra. Inte bara att jag hittat mannen i mitt liv utan också känslan i mig själv. A har alltid fått mig att må bra men när den stora pusselbiten kom in i mitt liv så rullade allt annat på i en underbar fart. Jag har inget att klaga på under dessa månader och jag njöt, varje dag!

fortsättning följer…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin,
  Tack för en grym blogg!! Och grattis till dig och din framtida man!!
  Jag har en fråga… jag har nämligen satt i hairtalk, är supernöjd verkligen. Däremot undrar jag om du kanske kunde göra ett inlägg på vad du använder för produkter i ditt hår? Jag fick nämligen höra att jag bara får använda hairtalks egna produkter men jag tycker typ håret känns sprött och inte alls lika glansigt och fint som ditt. Tänkte typ vad du har för schampo, balsam, värmeskydd, olja om du har det osv? Sen såg jag att du använder texturspray!! Ska verkligen testa detta ! 😀

  Kram
  Kram

  Ebba 2017-12-28 09:20:22
  Svara
 • Trots att jag följt din blogg slaviskt under några år så ser jag med spänning fram emot resten av din årsresume ?
  Stor kram!

  Jennifer 2017-12-27 19:42:54
  Svara
 • Kan inte du berätta HUR du och A träffades/hittade varandra? Tinder? Gemensamma vänner? Man blir så nyfiken haha 🙂

  Erika 2017-12-27 16:24:02
  Svara
 • Hur lärde du känna A?

  Maria 2017-12-27 16:02:52
  Svara
 • Historien om dig och A är magisk, älskar hur du verkligen lyssnat till ditt hjärta och bara kört på i den riktningen <3

  Annie 2017-12-27 13:53:34
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!