veckan som gått & välkommen måndag

Bäst i veckan?

– Det bästa har varit att jag spenderat fem hela dagar på salongen. Jag känner själv att jag gjort riktigt bra ifrån mig och energin som jag får från mina kunder är oslagbart. Annicas makeover var en av höjdpunkterna och missade ni den så kommer ni till inlägget HÄR (klick). Jag har levt mycket på resan till Como som vi gjorde och alla minnen vi tog med oss därifrån. Sedan fick jag reda på ett brutalt tillfredställande besked, vi firade och kände lite ”nice try, bitch”.

Sämst i veckan?

– Som ni kanske märkt har jag varit lite låg, tvär och allmänt nere denna vecka på grund av Avicii’s bortgång och det har tagit hårt på mig. Den tragiska nyheten fick vi veta i Italien och nu när det gått ett tag så har jag tänkt på låttexten ”One day you’ll leave this world behind. So live a life you will remember”. Omedvetet har jag smått börjat tänka på det, sedan jag träffade A faktiskt. Vi har hunnit med värdigt mycket på ett år och det känns som den låttexten passar oss (mig) perfekt.

Veckans godaste måltid?

– Det måste varit vår libanesiska buffé vi bjöd på i lördags. Allt som har med såser, bröd och falafel – då har ni mig.

Nästa vecka ser jag fram emot?

MIN NYA BLOGG SLÄPPS!!!!! Ni förstår inte vilken skön känsla det är att byta portal, detta blir mig tredje gång och det är lika härligt varje gång. Allt har sin gång och bloggvärlden förändras hela tiden. Jag vill jobba för mig själv, jag vill ta mina egna beslut och driva mitt eget varumärke. Jag har en kommande produktlansering som kommer ta stor plats och jag känner att detta beslut kunde inte kommit lägligare. Man ska sluta på topp och det känner jag verkligen att jag gör. Jag är så exalterad, julafton gånger två ❤️

Sedan ser jag fram emot att umgås med min bästa vän som har backpackat i Asien i TRE MÅNADER. Hon kom hem i lördags och jag har inte hunnit träffa henne än men som jag saknat henne, det blir prio nummer 1.

Jag har väntat i tre veckor på att få vår kökslampa uppsatt, byggarna säger att vi väntar på en elektriker men nu orkar jag inte vänta längre. Jag har en kund som är elektriker så han kommer på tisdag och hjälper oss – LÄNGTAR!!!!

Nästa vecka ser jag inte fram emot?

Jag måste gå ner på SATS och skaffa gymkort… Min PT Emelie har fött barn så hon kommer inte jobba på ett tag och då måste jag träna på egen hand. Man är så bortskämt med att träna med PT, vilket jag gjort i 2-3 år snart. Jag hatar gymmet, det är mitt värsta ställe på jorden. Inte för att träna utan alla människor som är där, folk kan inte bete sig. Det tar emot… men jag måste!!

Måndagens planer?

Jag har en 10 timmars jobbdag på salongen, inte roligare än så.

Jag fick en underbar bukett blommor av Emelie och Louise i lördags. Jag ber till gudarna att dom håller sig levande. Hoppas ni får en underbar måndag vänner ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag tränar också på sats. Skulle gärna köra när inga människor är där men jobbar numera bara vardagar och måste trängas med alla stinkisar efter jobbet. Ibland får man lämna stretchingeummet tex för att nån kommet in och luktar apa.

    ErikaJ 2018-05-01 00:19:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!