Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅRSRESUMÉ 2017 – OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER

Jag startade oktober med att berätta att den delade luggen, gardinluggen är hetare än någonsin. Sedan dess har jag klippt var och varannan kund i en delad lugg, kan vara den snyggaste och enklaste förändringen som finns – ni kommer till hela inlägget HÄR – KLICK!

Jag började kolla på kontors inspiration till nya lägenheten, att jag ska få ett eget kontor – GAH!!

I början utav oktober blev jag överraskad utav min bästa vän att åka till Skepparholmen Spa Nacka. Det var det mest avkopplande dygnet på länge och att få spendera ett dygn med min bästa vän gav mig energi till max ❤️

Jag testade ett naturligt glow från By Terry – DENNA (klick)

Jag gjorde ett stripigt, härligt Hairtalk på denna fina böna. Jag tror Annica har varit med på varende årsresumé. Men just denna look blev båda så nöjda med, det passade henne så bra ❤️

Jag gick ut med att Valerie och CO. ska designa min bröllopsklänning ❤️

Jag spelade in en nyårs-look tillsammans med Lyko. Den finns btw NU att kika på Lykos Youtube kanal om ni behöver sista minuten tips inför ikväll.

 

Jag och Celina körde igång säsong 2 utav OnfleekPodden. Ni kommer till alla avsnitt HÄR – KLICK!

Vi började köpa nya möbler, bland annat en drömsoffa – den ser ni i FlyttVlogg Nummer 2

Det var dags för event uppe hos Vass PR, bästa eventet ❤️

Det var dags för att fotografera min lägenhet inför försäljning, tog mysiga höstpromenader och höll alla tummar och tår för att få lägenheten såld.

Just detta moment var jobbigt men ändå otroligt skönt, fasen vad lång tid det tar att förbereda inför försäljning. Som jag har rensat, städat och gjort i ordning för att få ihop allt. Aldrig mer…

Jag gjorde en KABAAAM makeover på min magiska kund, åh så nöjd jag blev utav detta resultat!

A’s underbara familj hälsade på i Stockholm och vi åt pasta på Vapiano, vi blev bjudna på middag i A’s lägenhet som precis hade blivit såld ❤️ Min lillasyster var också på besök med lilla Molly så jag testade på småbarnslivet!

Jag klippte ”av” mig håret, haha!

I början på november så var det dags för ett fint event med Anastasia Beverly Hills på Haymarket, mycket trevligt och vem älskar inte detta märke!

Jag visade er hur jag fönar håret med en varmluftsborste så känslan blir som att frisören gjort stylingen åt dig!

Jag gjorde ett långt inlägg om min förändring dom senaste åren, hur jag målar och fyller i min ögonbryn. Ett väldigt underhållande inlägg, haha – ni kommer till hela inlägget HÄR – klick ❤️

Jag visar hur jag får till en härlig textur med denna (klick) lätta spray, ett riktigt bra tips faktiskt!

Sedan mina vänner… fick jag för första gången i mitt liv testa en bröllopsklänning. Jag tog med mig Ariane och Nicole för att få känna av känslan ”HUR” känns det att bära denna typ av klänning? Det kan vara det mäktigaste jag varit med om… i klädväg. Eftersom jag ska sy upp en helt egen vilket också är en enorm dröm så var detta bara för att se vad jag tycker om, tyll eller inte? Bedöm själva, ——> INLÄGGET *klick*

Jag hamnade i en identitetskris… jag behöver glasögon!

Sedan var jag på 2017 mest skrattfyllda middag på 39WÄST med ett par underbara människor. Jag kommer aldrig glömma den middagen, ni kan läsa om den HÄR – klick. A’s bror, deras bästa vän och min bästa vän åt middag tillsammans och det slutade med att vi seriöst låg ner och garvade ihjäl oss.

Sedan var det dags för Empan att fylla år samt ha en inflyttningsfest. Temat var hattfest och det bjöds på schlager, Pontare och bra mycket vätska ❤️

Här någonstans, i slutet av november så började jag ta emot dom nya kunder som ”vann” en plats hos mig. Ni har frågat mycket, förstår att det kan vara förvirrande. Men det är så att jag öppnade upp 10 platser för nya kunder. Inlägget låg uppe i 4 timmar och resulterade till 425 mail på den korta tiden. Vilket gjorde att jag tog bort inlägget och stoppade mailen. Därför så finns det ingen information om detta, för er som undrade. Jag var nervös, det var två år sedan jag öppnade upp för nya kunder och det var som sagt en skräckblandad förtjusning. Men allt gick fantastiskt bra och alla nya kunder hittills har jag haft en underbar tid med i stolen och jag har fått göra dom fina i håret!

Jag invigde mina nya glasögon från Tom Ford!

Det vankades personalfest med salongen. Jag mutade till mig kärlek i form av ostbågar och underbara Yvonne bjöd alla på soppa ❤️

Första advent firades i Gävle där det både ställdes till med dop för Molly och årets första julbord!

Jag gjorde nog årets snyggast makeup, för att kika in vad jag använt mig utav —- HÄR *klick*

Vi var på Mr Voon för att fira älskade Janne som fyllt år ❤️

Det var dags för Metro Mode’s årliga julfest – det blev ett hejdundrande party kan jag lova!

SAMMANFATTNING:

Resterande utav december känner jag är så nya inlägg så ni kan bara backa bandet om ni har missat något. Men om man ska få någon rätsida utav detta år så har jag konstaterat att det har varit mitt bästa år hittills. Förra året var det värsta och jag fick livet tillbaka och lite till under 2017. Visst har A en riktigt stor del utav detta år men han har också fått fram sidor hos mig som jag aldrig trodde fanns där. Det har resulterat till att jag jobbat bättre än tidigare, jag har kunnat fokusera på saker som jag mår bättre av. Jag känner själv att jag har blivit en lugnare, snällare och mindre egoistisk person. Under 2016 kämpade jag hela tiden med att finna mig själv och mitt fokus var att just göra det. Jag tycker själv jag lyckades rätt bra, men när A kom in bilden så föll alla bitar på plats.

Jag har älskat 2017, visst har det varit en hel del ris också kan jag lova. Men man måste lära sig att släppa onödiga saker som tar energi och blicka framåt. Det låter som vääääärldens klyscha men jag försöker intala mig det och faktiskt – det fungerar.

Jag ska göra ett inlägg om mina mål inför 2018 och jag hoppas ni har tyckt om att följa mig även under detta år. Jag har ändrat om lite som ni kanske märkt, jag har blivit mer personlig än tidigare, jag delar mer med mig av mitt liv, tankar och känslor. Ni får fortfarande en stor dos av hår och inspiration men mest av allt så känner jag själv att bloggen blivit mer positiv och jag är tammefasen stolt över bloggen.

Under 2018 kommer det hända enormt mycket, flytt, inredning, vloggar, egna produkter, makeovers, BRÖLLOP, resor och en stor FET dos utav kärlek. Jag vill tacka alla som läst bloggen detta år, tack till alla som kommenterar och engagerar sig. Jag vill också passa på att tacka alla underbara kunder för detta år, ni förgyller mina dagar med så mycket skratt och glädje. Nu ser vi fram emot nya överraskningar, händelser, skit och lycka – tillsammans.

GOTT NYTT ÅR!!! ❤️❤️❤️
LOVE YOU ALL

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!