Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅRSRESUMÈ 2017 JULI, AUGUSTI & SEPTEMBER

 

I början utav juli så gick jag ut med att jag ska börja jobba för att ta fram egna hårvårdsprodukter. Jag fick så mycket fin respons utav er och blev mer exalterad än någonsin. Nu under höst/vinter har jag jobbat som bara den med detta just för att det tar tid – allt ska bli precis som jag vill ha det. Just mina produkter kommer att ta störst plats under 2018 och jag är så taggad.

Jag gjorde också sommarens snyggaste makeover, just denna klippning tillsammans med den bruna tonen med gyllene ljusa slingor passade sommarens feeling lite extra tycker jag ❤️

Det var dags för min underbara vän Felicia att fylla 30 år och det firade vi rejält med årets bästa fest. Det bjöds på plockmat i mängder, bra musik, underbara människor och vi dansade in på småtimmarna. Det var första gången jag spelade ”Prosecco Pong” och det resulterade (för alla) en hejdundrande fest.

Okej, här kommer videon där jag blev grundlurad och fick en helt ofattbar present av min älskling – kan kolla på denna video om och om igen ❤️

Jag och Annica åkte tillsammans med Rituals till Amsterdam för ”Slow Down Sessions” och det var så roligt att spendera denna resa med Annica. Jag hade aldrig varit i Amsterdam tidigare, dock så hann vi inte se någonting alls för att vi hade ett fullspäckat schema från tidig morgon till sen kväll.

En intensiv men väldigt inspirerande resa!

Jag gick på semester och jag har som tradition att alltid gå och fixa tassarna då. Jag gjorde en rolig lista ”Saker ni kanske inte visste om mig”, om ni missade den så kika in den HÄR – KLICK.

Jag spenderade dagarna med att äta goda musslor, mysa med vänner och försöka ta det lugnt.

Jag och min kärlek drog på en roadtrip ner till hans familj i Malmö. Vi åt fondue på Elysée som jag MÅSTE tillbaka dit, kan varit det godaste jag ätit. Vi satt och åt i flera timmar, drack vin och pussades hela kvällen. Det var mysigt att bila igenom Sverige, måste göra om detta sommaren 2018 känner jag.

 

Jag tror vi åt middag ute hela sommaren, haha – nej men nästan. Vi testade att äta på Döden i Grytan och köttet där vad helt magiskt, superbra service och kan varmt rekommendera det. Nu känner jag spontant att jag saknar min bränna!

Jag visar er hur jag sminkar mig, hoppas ni fick lite tips!

Jag gjorde årets snyggaste mellanlängd på min fina kund, gahh!!

* Jag gjorde ett inlägg där jag svarade på en läsare som vill komma över någon, ni kan läsa det inlägget igen HÄR – KLICK.

Jag bytte ut mitt löshår och blev en längre version av mig själv. Åt en underbar middag med dessa favoriter, kantarell mackan var dregel-faktor-delux. Dock så kände jag ganska snabbt att jag inte trivdes i det långa håret lika bra som jag gjorde förr 🙁 Jag älskade färgen så mycket kan jag lova, tur att jag har Emelie i mitt liv.

Celina fick ett chockrosa hår, passade henne så nedrans bra!

Eftersom min kära karl skämmer bort mig till skyarna så fick jag min drömkamera utav honom. Jag kom hem en dag efter jobbet och där ligger det en liten låda med massa text på. Vad har man gjort för att bli så bortskämd ❤️

Jag gjorde en makeover på denna böna från Göteborg. Detta är hennes egna hår, helt otroligt!

Den 25:e augusti så fick jag reda på att vi skulle åka till Paris. Ni som hängt med i min kärleksresa vet att jag inte fick veta någonting förens dagen innan vi skulle åka. Jag fick en rebus som tog mig en dag, flera vänner, kollegor och familj för att lista ut det – haha.

Jag har så svårt att sammanfatta denna resa, den är värd så mycket mer. Jag kan bara säga att jag har en helt magisk fästman, bästa vän och en trygghet som jag aldrig trodde fanns därute. Han hade planerat tre dagar i Paris, ett frieri och en helg som är som ett ozonlager utav kärlek. Att jag fick säga JA till honom är det bästa jag gjort, att jag vågade släppa in någon igen, att jag struntade i alla lagar och regler utan bara följde mitt hjärta.

I februari när jag stod på en nattklubb i Paris visste jag inte att i slutet av sommaren – skulle jag sitta på en terass några km därifrån, bredvid den vackraste mannen som finns och äta en 10 rätters middag och få en ring på fingret framför ett glittrande Eiffeltorn.

 • Jag blev lite besviken på vissa utav er som ville ”varna” mig att ta det lugnt, folk som ville granska A och skulle ta fram alla pekpinnar. När jag mådde som sämst så fick jag all kärlek jag kunde få och när jag mår som bäst så förtjänar jag inte det?! …konstigt. Det är väl det enda som jag blev besviken över när det gäller vissa utav er detta år. Enligt mig finns det inga regler i krig och kärlek, jag har lärt mig att våga satsa för att vinna.

Vill ni läsa om hela Paris resan så kan ni klicka er vidare HÄRHÄRHÄRHÄR & hela förlovningen HÄR

Jag fick bli stylad utav teamet Dyson på Sthlm Fashion Week, älskar den här fönen (klick).

Sedan var det dags för att gå på Maria Nila Party och vilken pangkväll det blev. Jag fick inviga min nya Chanelväska, alla som kom fram och gratulerade oss och jag hade matchade kläder till ringen.

I början av september, en vecka efter vår förlovningshelg i Paris behövde vi en rehab-resa så flyget gick till Grekland, Kolymibia. Vi checkade in på underbara Casa Cook och jag måste tillbaka dit nästa höst igen. Vi låg och solade hela veckan, jag lyssnade på poddar och bara tog det lugnt.

När jag kom hem så satte jag i Hairtalk på underbara Emelie, dröm håret!

Solen i Grekland tog hårt på mitt hår och jag fick en akuttid hos Emelie – älskar det blonda igen!

Jag och A träffade vår bröllopskoordinator för första gången och jag var så nervös. Allt gick jättebra och nu är planeringen i full gång, vi har valt ställe, bokat och betalat in bokningsavgiften och dom stora sakerna man måste boka upp lång i förväg är klara.

Jag invigde min nya kappa från Massimo Dutti, även den blåa tröjan är därifrån!

Färgade underbara Mia’s hår till den finaste, naturligaste hårfärgen för hösten!

En rätt som jag beställt mest ute under 2017 är köttbullar, haha. Varje gång jag ser köttbullar på menyn så tar jag alltid det, vet inte varför. Jag investerade även i en ny dator, mitt bästa köp detta år!

Under september fick vi ett nytt stjärnskott ti familjen, Molly. Min lillasyster fick en liten dotter, sötaste jag sett!

I slutet av september så spontanköpte jag och A en ny lägenhet och påbörjade att sälja våra lägenheter. Hela hösten har kantas av flytt och i samma veva började jag med en flyttserie på YT.

Det är bara söka på ”Flyttvlogg” i sökfältet så hittar ni allt där ❤️

SAMMANFATTNING

När jag går igenom dessa tre månader så får jag nästan för mycket puls. Hur kan man hinna med allt dessa på så kort tid?! Då har jag endast valt ut några delar, har en rad andra inlägg emellan dessa också – haha. Jag tror att dessa tre månader toppade allt jag kunde önska mig, att ha en man som vill gifta sig med mig, att vi köpt en gemensam lägenhet tillsammans att vi har två fantastiska hundar och att vi får uppleva allt gott livet har att erbjuda – tillsammans.

fortsättning följer...

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vem säger att de hade hållit bättre av att ta det lugnt också. Om man känner så starka känslor så är det rätt! Herregud det är vad livet är!! <3 då har man satsat. Så romantiskt. Gick snabbt för mig och min nuvarande sambo också (dock inte frieri men barn) lyssnade på varit lavigne falling fast och kände också kör bara kör. Så vi flyttade ihop efter 3-4 månader! Sen kom 1a barnet och sen andra. 😀

  Johanna 2017-12-30 07:37:44
  Svara
 • Vilka fantastiska månader! Jag förstår att det inte ens i närheten går att beskriva allt som har hänt. Man ska verkligen gå på känsla när det gäller kärlek, strunta i vad andra tycker eller ”hur det borde vara”. Så länge ni är lyckliga så spelar allt annat ingen roll ❤ Jag hittade min sambo för 8 månader sedan, vi flyttade ihop direkt i min lägenhet och idag bor vi i vår nya, fina bostadsrätt. Det gick också snabbt med allt för oss, men vi visste hela tiden att det var rätt och att vi vill dela livet tillsammans. Så jag förstår din känsla verkligen! All lycka till er 😊

  Ida 2017-12-30 01:24:42
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Tusen tack för att du delade med dig och samma här – du har helt rätt ❤️ Så glad för er skull och så skönt att du förstår vad jag menar. Kramar

   Elin Johansson 2017-12-30 19:25:34
   Svara
 • Det är bara att flyta med dit livet tar en! För en väldans massa år sen var det lite samma för mig. Förlovade mig efter ett halvår ihop (hade hunnit göra slut en gång under den tiden också, haha) och efter ett år ihop var vårt första barn på väg. Denna underbara unge är ”moppeunge” nu! Sen byggde vi hus och strax kom barn nr två och tre. Idag lever vi inte ihop men delar kärleken till våra tre juveler. Livet bara händer och det är så det ska vara. Önskar er lycka till med allt ni har framför er!

  Anna 2017-12-29 23:20:08
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det var en riktigt bra mening ”Flyta med dit livet tar en” 🙂 Tack snälla, den meningen kommer jag att ta med mig och försöka leva efter. Så glad för er skull och hoppas ni får ett gott nytt år ❤️

   Elin Johansson 2017-12-30 19:27:11
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!